![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
2 Attachment(s)
cine ma ajuta si pe mine cu jantele astea as vrea sa vad si eu cum arata pe masina .
mersi.. |
cam slabuta miscarea p aici.nu prea are lumea chef de vt.de fapt pe caldura asta.....
|
nick_nasta
masina ta a fost modificata si din fata si din spate la pozele pe care tu le-ai pus, oricum e prea mult. (poze slab calitativ) |
treaba e k janta are alt unghi fata de masina....de ce sa facem ceva urat si dupaia sa zica altii k stricam topicul?
|
2 Attachment(s)
Vreau si yo s avad cum ar arata tunata virtual :D
|
niste poze mai mici se putea?
|
9 Attachment(s)
cine.ma.ajuta.si.pe.mine.cu.un.vt.pe.vechiturile.a stea??sper.sa.pot.sa.pun.pozele.....
|
Quote:
dimensiuni mai mari dac vrei VT |
ma.gandeam.la.niste.jenti....lasate.mai.jos...si.l a.cobra.as.vrea.alta.vopsea...un.albastru.perlat.c red.ca.ar.da.bine.pe.ea.....si.poate.niste.body.ki turi.finutze.pe.ambele......multumesc.anticipat
|
astea.sunt.singurele.poze.pe.care.le.am.cu.masinil e.....sorry.pt.calitate..dar.altele.nu.am....daca. se.poate.face.ceva.cu.ele......
|
Quote:
|
Quote:
poze mai mari si de calitate buna daca vrei sa lucreze cineva ;) |
ALOO... noi ne gandeam la niste poze calitativ mai bune si mai mari............................ chiar e asa greu de inteles? deci PO-ZE MARI SI CA-LI-TA-TE MA-RE.. ati inteles? PO-ZE MARI SI CA-LI-TA-TE MA-RE....... haideti.... toata lumea odata cu mine... PO-ZE MARI SI CA-LI-TA-TE MA-RE.................. PO-ZE MARI SI CA-LI-TA-TE MA-RE.....
|
Quote:
|
da.andrey...am.inteles....rezolutie.mai.mare.si.ca litate....am.inteles.....imi.cer.scuze.dar.nu.prea .am.postat.aici..si.nu.ma.pricep.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning