![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
Quote:
|
Oficial am terminat geamurile si aripile....la 1 plec la dezmembrari sa vedem ce gasesc....nu le voi monta pana nu termin caroseria definitiv...
si oficial am vandut si Rabbitul :D si ma duce gandul la o Mazda Rx`7 ... vreau sa o fac de drift 8) .. deoarece imi este dor de acest sport :D fara poze....poze punem mai incolo... |
5 Attachment(s)
Sa imi scuzati absenta de pe forum, chiar daca nu prea am mai intrat pe forum am lucrat din greu la golf ieri am primit piesele, ieri si azi am montat tot masina este neagra are un motor VR6 2.8 si un look einvagen:) sunt foarte multumit de vopsea acum ma duc inapoi la garaj sa incep sa vopsesc barile si capotele fac ce pot azi si ce ramane maine, iar luni sau marti o sa primesc interiorul facut pe comanda, deabea astept:-)
|
Quote:
|
Quote:
@Tomas-ala nu e Baiern...e Einvagen:rolleyes28):lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am dat jos semnalizarile de pe aripi..de pe langa bara...am dar si bara fata jos...am scos rugina din spatele barii..si la evazari fata...urmeaza sa dau jos interiorul..iar zilele astea...sa scot motorul de pe masina...sa lucrez mai usor la el..si sa rezolv si compartimentul motor!..Trebuie sa dau jos tot ce inseamna logo-uri/sigle etc...
Attachment 2489697Attachment 2489698 @Tomas_SlrR-Ia-l..La pretul care e..e pomana..si vezi ca te cam grabesti!..Mai incet..mai intai scoti rugina..apoi un chit subtire..finisez chitul...apoi o mana de grund! @DariusAlexandru-Pai vreau sa o termin sa ma apuc de mk1!..Arata excelent golfu tau!..Bravo! @..::AnDy007::..-Arata bine masina..cand ma dai o tura?:D @nyckmen-ooo..Dar ai bani nu gluma:))..Arata bine! @cristy_dacia-Multi km fara incidente! @KidForDrift-Pentru faza care ai facut-o...motorul til cumperi singur taica...vezi daca nu stii sa conduci... @Drift.Ivm-A iesit foarte bine! @tabokubmw-Bafta cu el! @ionut.alex63-Off..Frundul total se da exact atunci cand vopsesti masina..dai grundul..astepti 15-20 min..apoi vopseaua..apoi lacul! |
de unde pot descaraca moduri pt joc ?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am pus faruri si proiectoare galbene pe matza....! Eu zic ca arata foarte bine!!!:lol:8)
|
M-am apucat sa dau jos interiorul...pana acum am dat jos scaunele..pana diseara o sa fie gata!..Cred.
@KidForDrift-La e36 parerea mea ca mergea mai bine pe faza lunga galben si pe scurta simpla..dar faci cum vrei tu..imi place masina..si am de gand sa te fac sa mi-o vinzi!..Acum ..treci la mine la garaj..! |
Am curatat caroseria...ma apuc sa montez geamurile...sper sa fie gata in 3 ore :???:
si vine si surpriza de duminica :D mai incolo desigur. KidForDrift - arata bine ma...lasa`le asa...nu te lua dupa R.Equinox de cat timp se tine dupa mine sa ii vand ursul:lol: |
3 Attachment(s)
Salut,va prezint noua mea masina,o Toyota Supra cam ruginita,dar cu scaune sport si o turbina noua.Peste o ora iese de la vopsit si ii schimb jantele,suspensiile,si franele...
|
Quote:
ON Am scos mocheta..se pare ca are ceva rugina..urmeaza sa dau jos bordul..sa chelesc interiorul..apoi..sa scot rugina......pe la 9 promit ca revin cu poze! Tomas-Eu incerc doar sa iti salvez ursu!:bat: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning