![]() |
|
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
:peace: las ca te prinzi tu ce si cum pe mess ... |
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Va place noul Renault Fluence ?
Vazut din spate cred ca trebuie sa plateasca un procent din vanzari celor de la Audi. :twisted: |
deci se gandeste la buzunarelul tau ? :) ... apropo daca tot esti toata ziua prin Deva ... si ai drum prin Real ... vezi daca e ceva vopsea sau spray pt. etrieri ;) .... red of course! ... vezi ce firma si pret :P .... Regards !
|
e plin in Deva de asa ceva, inclusiv la magazinele de la parterul blocurilor, preturi de la 9 lei in sus, multe nuante de rosu..cate tuburi sa fie?
:lol: |
Quote:
|
lasa magazinele de apartament :D ... ceva mai special sa fie ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cine vrea asa ceva? Mai am 9 ,nu va cer bani stati linistiti,ca si eu le-am luat moca:lol:
|
vreau si eu una bucata.
|:) dau la schimb ceva cd cu un soft primit in trafic prin austria, ca daca nu stiu germana la perfectie nu ma ajuta la nimic. scrie pe el "saug's dir einfach runter!" si se lauda cu muzica, videoclipuri, erotic si jocuri. pe versuri are un cod "code" si un nume " benutzername". ciao |
Quote:
|
Ce-s alea ?
|
What is Ubuntu?
Ubuntu is a community developed operating system that is perfect for laptops, desktops and servers. Whether you use it at home, at school or at work Ubuntu contains all the applications you'll ever need, from word processing and email applications, to web server software and programming tools. Deci in esenta eu am inteles ca e un sistem de operare cu licenta moka |
Un fel de linux
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning