![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ultima data cand am umblat la turbina care baga aer in masina am reusit sa rup o "elice". As vrea sa lipesc bucata rupta la loc.
Cu ce lipici as putea sa lipesc respectivul plastic, avand in vedere ca trebuie sa reziste la respectiva "invarteala". Trag sperante ca operatiunea ar reusi deoarece ruptura nu a avul loc perpendicular pe suprafata plasticului ci mai degraba longitudinal , astfel incat suprafata pe care va fi aplicat lipiciul ar fi destul de mare. Atasez poze. |
tine-o tot asa damane , hai ca vrem sa-i auzim si glasu la motoru ala.
|
Quote:
|
ieri am reusit cu greu sa rezolv treaba cu delcoul. si azii am facut o tura, problema este ca motorul nu merge rotund. imi puteti spune oare care sa fie problema. va multumesc mult si ast rasp , mentionez ca am trecut masina pe injectie si bujiile si fisele au ramas aceeleasi care au fost la acrburator.oare sa fie aia problema? stima
|
1 Attachment(s)
Am o carcasa de bord de vanzare in caz ca are nevoie cineva.
|
10 Attachment(s)
poze de azi.sa nu sariti pe mine ca are carburator de dacie :D .asa am primit galeria de admisie si cu carburatorul asta o sa functioneze pana la m20.
|
sa nu uiti sa desfaci pompa de benzina ... spor la treaba, oricum vad ca ai deja
|
Quote:
|
Quote:
|
pe forumul(si aici ma refer la 4tuning in general) asta am vazut numai bosi si nebuni la nick :D .
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
si am scos si rechinasu la o plimbare....sa il dezmortesc un pic....dupa ce i.am schimbat arcurile si amortizoarele....multumesc pe aceasta cale lu don nicu...alias MON....pentru ajutor......si niste pozici de azi...si un filmulet o sa fie peste vreo 2 zile ...:D
|
3 Attachment(s)
oooo, razvane incepe sa prinda forme :D imi place!!!,tine-o tot asa bravoo!! si niste mici poze cu a mea, inca nu iam cumparta aripile dar am alte prioritati inaite luna asta, poate luna vitoare sa vedem cum stam cu bugetul
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning