![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
|
Quote:
eu nu particip decat daca cineva suplimenteaza premiul...!!! CV-03-BTF tel. 0744222246 |
eu zic ca k capota nu e nimic mai ochios deci...capota pe post de capac la gratarul facut din grilele fata de la mk1 prinse pe haionul de la mk3 ( sa tii cont si de pile si..clapeta-luni o trimit)))
|
Quote:
painea si scobitorile? se ofera cineva? |
1 Attachment(s)
astazi iar a fost " rally " in covasna.....
|
cine zicea ca are o cutie in 5 trepte?
am luat de la el o bara stabilizatoare de fata acum cateva luni. de la tine BTF? |
5 Attachment(s)
probabil nu e locul cel mai potrivit sa postez asta(fiind un opel): am gasit asta prin giurgiu.. ultima e masina mea, tot prin giurgiu am gasit-o si pe ea, era pe la vopsitor
|
1 Attachment(s)
Quote:
ai mess-ul meu.. sau tel 0744222246... vali.. si cu tine ar trebui sa ma aud la un telefon.. imi dai un beep..plz..??? si va pun si eu ceva frumos ... vorba lui silencer.... |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
De pe ce masina l-ai luat? |
Quote:
Quote:
|
cine stie de unde pot cumpara pasaj roata spate la mk1..????
|
Quote:
apropos: ce pret are? @nitu & btf: cv in 5 de OHC, nu mere pe V6 din cauza lungimii prizei parca. |
shefu Silence Power, cat vrei u pe galeria aia de 2.8? ca io cam fac ceva pe ea de injectie mecanica..si o trec la perfuzie pe caburator:D
am galerie de 2.3..da e mai mica in pipe... mah, ce fac e eu la esapamente? idei, ceva? ca de luat talonul inapoi mi-l iau, dar dup-aia iar mi-l iau astia...de zgomotec... |
Imi pare rau, dar nu mai este de vanzare... am pierdut licitatia pentru o admisie de 2.8 aproape noua, care, oricum, s-a terminat la un pret astronomic.
Daca vrei, poti sa alezezi difuzoarele admisiei de 2.3 si e numai buna. Cu toate astea asigura-te ca gaurile pentru racire nu sunt diferite. Iti spun asta pentru ca am vazut o admisie de 2.8 injectie si avea (parca doar) o gaura obturata. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning