![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
|
pe mine ma poza aseara :) credeacam ca vin sa ne lege :))))) .app cu spreyu ala si folie. .sunt vrajeli ..vb lu Sonikel au demostrat la discoveri .. incercati pe pielea vostra. .si apoi vb nu din auzite .de la x si y
pana trece chestia cu samitu asta. . politia nu o sa ne lase in pace. .o sa fie peste tot ..asa ca aveti mare grija cum :pasiti" |
Nu chiar peste tot :)
|
n-ai inteles nimic sonykel asa ca repet:
Spray-ul pt numere este bun NUMAI LA RADARE CU BLITZ !!!! citeste si pe litere poate pana la urma intelegi la ce ma refer : B L I T Z !!!! asa cum faceau daciile alea doua de acum 3-4 luni... la discovery n-au verificat si la blitz, fiindca si ei ca si tine n-au citit eticheta la spray-ul respectiv |
auzi nea inteligenta suprema la discovery chiar au testat doooar cu blitz si in acelasi timp sa testat si daca poti sa mergi mai repede decat se declanseaza camera...
|
La TOP GEAR au testat daca se poate merge mai repede decat te poate prinde camera si la 273 kmph nu se mai declanseaza camera,iar sprayu ala are nishte particule ffff mici reflectorizante si daca dai pe numar in momentu in care se declanseaza blitzu numarul devine supra-expus (adica alb),iar politia nu isi poate da seama daca a fost dat sau nu cu spray cu ochiu liber.cautati pe youtube filme cu ce poate face sparyu ala. daca este o camera de filmat banala nu are efect. aici intervin alte sisteme menite sa ascunda numarul ,dar sunt mai complicate.
|
Pt inceput, salutare tuturor . Ca tot a venit vorba de radare, aseara am luat si eu unu pe Bd Mamaia intre politie si str. Ion ratiu ( 87 km/h ):lol: . Nu imi pare rau, pt ca odata si`odata trebuia sa ma toarne ...
Cat despre aqua magic, au luat numerele la masini degeaba pt ca nu au ce sa faca, decat sa trimita amenda celor care s-au rupt pe acolo ( asta in cazu` in care au filmat tot ) :-) Numai bine ... :D |
Pe Mamaia tot timpul e un radar in portiunea aia, rar a fost seara sa nu bipuie detectorul pe acolo, deci bagati viteza poate va da la stiri ;)
|
O parte din pozele de azi AICI
Pe thread membrii 4tuning constanta Club Opel a fost prezent , X-team , Anonymous , XCE , SV , Logan Club , Mazda ... daca am mai uitat imi cer scuze |
Am facut niste curatenie...mai lasati si voi discutiile aiurea...;)
|
3 Attachment(s)
Au inceput sa vina " baietii " din coloanele oficiale ;)
|
au venit sa tasteze calitatea mancarii de la Mc... ca daca i se face fomica lu bushulica sa intre la Mc sa-i ia 2dublu ches cu bacon si un shake mare de ciucalata =))
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...92#post1457592
dacia lu gec-u .. a lu tau .. astia sunt dementi |
Deja au inceput astia ...cica e unu cu doua grenade pe pod la Agigea ameninta ca arunca podu n aer :)
|
da....sunt la mai putin de 1km de pod ......si e unu care face pe smecheru ...si cica vrea un milion de dolari de la Becali ...si de la nu mai stiu cine ......ce proasta e lumea .......ditamai coada ....din cauza lu terorica asta mic ......am pierdut interviu de la tv neptun .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning