![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
a scuze mai sunt inca 6 victime de la acel psihopat care umbla liber
|
era frumos sa spui clar ce ai si cand ai. Televiziunea cauta scandal la toate colturile.. si e oarecum de inteles ca te-ar ajuta cu promovarea. Dar daca nu ai aprobari, totul e degeaba.
Cand ai aprobari, faci un anunt frumos, scris corect gramatical, cu "," si "." , din care sa se inteleaga ceva, cu ce sprijin ai si tot ce trebuie. Abia atunci te va asculta lumea ! salut |
Quote:
M-am suparat pentru ca mi-ati dat de inteles ca as fi un pusti care nu are ce face acasa... Dar acum totul sa lamurit. |
Nimeni nu e inganfat aici pe forum ...cel putin cei care se stiu ....Dar intelege ca lumea nu se poate razvrati cand si cum are chef . Nimeni nu e multumit de drumurile din IS ...si mai mult de atat de cele din Romania . Dar pentru a face o intalnire de mai mult de 5 oameni deja ti se cer aprobari . Si daca cineva vrea sa te opreasca din ceea ce faci , poate face asta foarte usor . Deci pana la urma , pentru a te asculta cineva , trebuie facut totul legal si ca la carte .
|
Quote:
http://www.ziaruldeiasi.ro/local/opt...sihopat~ni660u |
azi a ajuns la 10 victime din pacate,sper sa-l prinda cat mai rapid...mare grija pe unde stati,in special femeile...ultima victima era parca pe Strapungerii Silvestru...(iasi tv life)
|
Quote:
pai aici scrie ca l-au prins:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Recidivist...bine ca l-au pus la zdup. In alta ordine de idei...in Iasi, pe perioada verii se organizeaza ceva in domeniul auto? expozitii , etc |
Asa-i,l-au prins,tipu a mai facut 12 ani pentru viol si a fost eliberat anul trecut,cred ca i s-a facut dor. :lol:
|
alloo :poke: forumu s-a transformat in gazeta politiei hmmm interesant:lol:
|
Quote:
|
am si eu o propunere.
stiu ca pe forum intra destul de multa lume. nu putem cumva sa ii punem pe toti sa dea un test de gramatica a limbii romane pentru a li se valida contul? nu de alta, dar imi ia foc retina cand vad asa de multe erori. |
Quote:
Ca la subiectele de scandal (gen bolnavul cu surubelnita) raspunde toata lumea:D Cum zicea si slip....e un forum de profil auto |
in momentul de fata este publicat doar calendarul evenimentelor, locatiile inca nu s-au stabilit. stati si voi geana pe calendar :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning