![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
-stickere ireale
-carbon ireal -prea mult contrast.. Pentru prima masina este ft bine.. renunta la carbon pentru inceput.. si mai uitete prin tutoriale pentru restu lucrurilor simple.. Bafta@ |
@ F.E.A.R. - lacetti - carbonul e ireal, jante stock, vinyl ireal, nu ai tuning
@L33L00 - clio - man asta da! mie imi place! m-am gandit si eu la asta, dar nu mi-a iesit! bv tie! o singura chestie...evacuarea mergea mai mare ;) @B3st - astra - ce e cu grila aia imensa si blurry, si spoilerul original pana in pamant, nu mai aprinde farurile ca da naspa, nu mai ai umbra ;) @Simionstef - Sierra - simpla si destul de buna, doar ca jantele sunt cam luminate ;) |
2 Attachment(s)
si ultima masina .... golf ,,,, mia venit pc back :D uhuuh ,,,, cum e masina ?? buna naspa ??:P k ms , , asta e masina
|
Quote:
|
Quote:
Mersi |
2 Attachment(s)
+10 caractere - astept comentarii
|
1 Attachment(s)
auzi la ei !!! uite wipu un wip ma
|
Quote:
|
Quote:
|
@leeloo: da, incepi macar sa legi ideile de tuning dar...donorul are anumite zone blurry sau low res (la motor). sub farul din stanga ai vrut sa repari cu smudge? nu arata asa frumos. janta spate este sub arcada dar totusi nu are destula umbra pentru asta. arch'ul spate este c/p? are cateva zone uratele ca imbinari.
@mafionzoo: no comment... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
off topic............
|
1 Attachment(s)
Ce parere aveti de masina asta!!!!:D :D :D
|
Spoilerele si pragul nu au aceiasi culoare a masinii.Oglinzile nu sunt la fel.Capota nu are o pozitie reala.Trebuia sa pui o plasa la masca.Partea stanga a spoilerului este prea in fata. ;)
|
tot ce`ai pus pe masina aia e copiat de pe masini deja vtunate...citeste regulile...in plus,arata ca paru...
|
4 Attachment(s)
am terminat spatele si am facut nij update la fata pls comm
|
roata din fata e mai mare decat cea din spate , bara are alta nuanta de negru ! slaba lucrare
|
hmm leeloo...la prima poza cu ea din fata .. stopul se vede rosu .. la 2a poza e negru total ..:) asa .. si mi se pare k in a 2a poza manerul de la portiera e stramb :-s ..dar rest imi place ... prea mult negru :) bravo
|
Quote:
cam atat momntan ... bft .. |
Quote:
CHEERs |
Quote:
|
Honda
2 Attachment(s)
Am facut Honda asta Accord. Vreau sa aflu parerile voastre :D
|
imi plac chestiile alea japoneze ... sunt asa d subtile :love:
|
2 Attachment(s)
Prima mea masina facuta in photo shop:D
|
eu cu siguranta nu eram asa de bun...am inceput cu un ursuletz...ma rog....nu il mai gasesc......................frumusik masina.....sper sa invetzi rpd sa lucrezi
P.S........... un an nou fericit tuturor..... :*:*:*:*:*:*:*:* |
pai...raulito, e bine, dar ai grija la detalii. Ma refer la fundalul diferit care se vede
la jante, in rest e destul de bine. |
raulito: pentru inceput este ok dar: ai facut geamuri fumurii dar doar pe o parte, pe partea cealalta ai uitat. jantele sunt plate. bandourile laterale au un alb total diferit si fals. in rest ce sa zic...o masina cam grea pentru inceput. incearca intai ori lateral ori fata ori spate. ceva simplu:) succes.
|
2 Attachment(s)
ultima masina ,,, cp brush + rebrush + reflexii ;)
|
1 Attachment(s)
+ update jante
|
Multzam de sfaturi;)
|
Quote:
|
Mafie, jantele au o nuanta un pic spre rosu ,reflexul ala pe parbriz e prea accentuat, pragul cam deschis la culoare..
|
2 Attachment(s)
La multani tuturor!:lalala:
|
dilio: wtf? e atat de..ciudat. dar imi place. la multi ani tuturor:)
|
Quote:
oricum e dragut |
ms pentru comenturi
|
2 Attachment(s)
la multi ani!!! si tot ce va doriti,noul an sa va indeplineasca toate dorintele si multa sanatate
pun si io una :D |
ai gasit un donor bun...la unghi ma refer totusi e blury.....shi nu imi place ca ai facut geamurile negre .......... imi place ideea......shi jantele....
P.S. trebuia sa schimbi culoarea |
| All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning