![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
sor1ne veziti de treaba ta nu cred ca e treaba ta ce masini fac eu daca iti plac bine daca nu iti plac tot bine nu te-a bagat nimeni in seama sa ne arati ca stii ce inseamna tuning Deabea Akum Am Incheiat |
Quote:
Dar iti zic parerea mea despre tine .. Esti prost ! Tocmai ti'am spus ca nu iti permit limbaju' asta de bad boy... Copil fara minte ! Un moderator sa stearga tot off'ul ! Scuzat'i deranjul ! |
Vi sa urcat fumul de cauciuc la cap?:) glumesc....certati-va si voi pe mess sau prin PM;)
|
lasa- i mah sorine nu te mai inerva cu toate ca ai dreptate lasa-i in pace fiecare cu impresia lui e ai vazut tuning numai pe calc noi am vazut live asa ca.........
pregatesc o bomba deocamdata este in working |
Quote:
|
1 Attachment(s)
scz de off dar cine are un kit de jante in care sa aiba jantele aste rh
??? scz de off inca o data |
4 Attachment(s)
Ceva simplu de inceput......
Scuzati taraboiu.... Sor1n eu nu cred ca esti tu in stare sa zici ca nu gandesc...Nu ma supar, chiar iti dau dreptate....Intrec si eu masura cateodata... Daca eu fac multe stanced cars le fac pentru ca imi place stilul....Nu pentru ca stau cum zic unii numa sa ma uit la ele pe net..... Si bobi daca esti tu cum te dai acum trebuia sa ne calmezi nu sa te dai tu mare ca ai vazut tuning live....Crezi ca noi suntem prosti si nu iesim din casa, iar tu ala desteptu numa la saloane de tuning....Hai lasa vrajala..... Am inceput sa ne imprietenim pe aici si dam cu batu-n balta....Deci ne inecam ca tiganu la mal. Probabil Dary imi da ceva warn sau io stiu, dar daca iau ban nu ma supar....Cateodata si eu mi-as da ban... Dar eu am observar ca unii parca de la o vreme au ceva cu mine....Exemplu:De pe masina mea virtuala ca ii copiez cu nissanu, dar nu am avut nici cea mai mica intentie sa fur idea....Mie imi placea modelu acela..... Sau cu Dary762 care tot are ceva cu mine....Si zice ca ma cred sef si altele..... Eu imi cer scuze.Nu imi place cearta.....Astept un comm la masina:-) Si nu stiu ce faceti voi dar nu mai stau la certuri indiferent ce se intampla acum sau altadata....Cine e cu mine??? bobi_racers ai cautat bine in joc?Defapt tu ai jocul de la semnatura luiCrazy_k1d ca eu stiu ca aveam unele asemanatoare si nu le adaugasem |
@skype09
Bai inginere era necesar comentariu tau?Vrei sa ma ajuti ma ajuti bine...nu vrei taci. |
3 Attachment(s)
Bmw e30
|
Quote:
Fara suparare ! ;) Ex: Un gri inchis, niste Borbet A in locul lor, o bara stock si o toba stock simpla ar faceo mult mai interesanta ! |
4 Attachment(s)
pazea ca vine bombaaa
|
Quote:
Per total arata bine ! |
Quote:
Imi place cum ai facut-o si imi place si masina.....Pe viitor foloseste f9 cum a zis sorin si o alta mapa Parerea mea....:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
eu am o varianta de pe gom dar daca ii fac cv in slr editor o iau razna toate piesele si nu mai stau la locul lor |
3 Attachment(s)
pai acelasi ca si eo tot de pe gom am luat masinile mele din joc si in legatura cu harta daca v-a oferiti voi sa imi dati si mie niste harti frumoase si care sa mearga o sa schimb si locatia
acum declansez o adevarta avalansa white mercedes w 124 by lorinser |
Quote:
@OnlyHate era o vorba a lui Creanga ,,Stiu ca sunt prost.Dar cand ma uit in jur, prind curaj'' |
4 Attachment(s)
Bombaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Quote:
(Iar o sa imi iau bataie:)) ON:Masina este frumoasa mie imi place,(de acord cu jantele borbet,keskin..) Mai baieti, ca intre prieteni, de ce preferati scandalul in locul unor masini frumoase in slrr? Asa am ajuns sa ne " tiganim " ca la usa cortului? Fiecare merge pe ce stil vrea. Username daca am zis ca esti " sef " am zis-o la nervi, ne stresai cu commenturi. -Fiecare are stilul lui propriu!. Unii fac masini exagerate, alti prea simple..ce e rau in asta atata timp cat arata bine? |
3 Attachment(s)
Un nou proiect pentru srll
E inca in stagiu de lucru....Mai aveam o gramada...La aces proiect lucram mai multi... Eu personal vreau sa stiu daca va place masina?>....ma refer cand o sa fie in srll...bla bla..planuri...dar pana atunci...mai este.... :arrow: |
4 Attachment(s)
bmw e 30 m3
|
Quote:
Cand a fi gata,iti spune la masina mea ca e adusa din anglia pentru dezmembrat!:lol: |
Quote:
|
Quote:
Mama ce off-topic in ultimele 2 pagini. linistiti-va, ca poate ne inchid astia canalu. |
Cine are si poate sa puna aici Seat Leon`ul care il are bobi_racers !!
Va rog frumos !! |
1 Attachment(s)
Cate offtopic`uri...gata STOP:!:
VW CORRADO One pic...for nea Maryus`icaaaaa |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Big A$$ Bitch :weee:
|
Quote:
super tare danny arata super beton mai ales joasa :D |
Quote:
PS:Frumoase toate din ultimile 4 pag;) |
2 Attachment(s)
stanceworks :oops:
|
3 Attachment(s)
Ceva clasic de dimineatza
|
Quote:
:o |
4 Attachment(s)
scz de dublu post dar asta e
Bmw e21 |
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
R33 Skyline |
Quote:
Si ai cam spart-o la bara fata si ai uitat sa dai cu vopsea pe ea ca se vad petele albe:) Pare frumoasa din fata.... |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pe bara față acum am observat și eu că erau niște reflexii ciudate de la mapa aia. Īn rest arată ok, vezi poza. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning