![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
*t1grul - foarte interesanta ideea ... felicitari ...
*L33L00 - eleronu tot transparent e ... *Reme - prelungirea pt prag e de proasta calitate ... puteai sa faci un resize ... e destul de greu sa lucrezi la rezolutia aia ... *Gabi - jantele cred k ar fi trb sa aiba niste reflexii "colorate" ... in restu curata ... felicitari ... *metal_militia - roata fata mi se pare ca e cam mica ... bafta in continuare la lucrare ... |
2 Attachment(s)
un opel...pareri?
|
- selectii aiurea;
- culoare ireala; - janta spate plata si, impreuna cu cea fatza, blurry; - spoileru' descentrat; - side ventu' ireal; - efectul de geamuri fumurii ireal (cand scazi luminozitatea, scade si opacitatea); - masina e dintr-o bucata (spoiler spate+caroserie+spoiler fata). |
2 Attachment(s)
ok...am facut si eu un toon...primul de altfel....asa ca as vrea sa aud ce parere aveti....comentati in voie.......
|
Quote:
man carbonu e ireal rau de tot si e prea prea prea inchis |
Quote:
|
Quote:
|
L33L00 cred ca tu nu stii cum arata toate tipurile de carbon ........
Gabi cred ca pe masina asta ai realizat cel mai misto carbon, bravo ! :D |
Quote:
-jante strambe -culoare ireala -pare decupata cu traforajul sorry man mai lucreaza un pic la ea! restilizeaz-o! Quote:
|
mersi reme....sigur voi mai face toon-uri,dar nu stiu daca va fi urmatoarea lucrare..oricum sunt f misto de facut
|
Foarte misto pufy ! Felicitari !
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un mic bmw comentati:-)
|
Quote:
si cu carbonu ca ex e asta https://img460.imageshack.us/my.php?i...accord2mj2.jpg (l-am mai pus odata da cred ca cineva mi-a sters adresa ) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning