![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
tengu jr :))..daca aveam si 4x4 era brici
|
Plictisit si Evo au infiintat echipa de SnowDrifters Inferno
|
http://www.primatv.ro/stiri-focus/drifturi-la-mall.html de zapada trecuta
|
ce tare a fost SNPu :lol:
Gabor: nu ma vezi ca stau aici? SNP: pai de ce stati? :lol::lol::lol::lol::lol: nebun ma omu, nebun ! :lol::lol::lol::lol::lol: |
Un mare Felicitari si din partea mea. Am reusit sa ne mobilizam si sa ducem la capat ce ne`am propus. ( Bucuresti si Constanta ). Romica felicitari ca ati dus la capat ce v-ati propus si ce am discutat. Si nu in ultimul rand felicitari si noua, ca ne`am strans si am facut o bucurie. La mai mare la anul ! :lol:
|
Clubul Pole Position Racers va ureaza un an nou fericit,plin de inpliniri,sanatate si cp!!!
|
Multumim KENZO!!!
Asemenea si voua !!!! Daffy |
Ho ma nebunule ca stiu si eu cine esti.
BASESCU!!! |
Multumim Kenzo. Si voua la fel !
Daffy, mai lipsea sa scrii over & out. Nu ai numele in stanga ? Sau e mai cool asa ? |
asa m-am obisnuit sa ma semnez:lol:
tu de ce nu te semnezi jos iuliane??? :lol: |
U ai ramas cu alea de acum 2-3 ani ma cand inca nu aparuse technologia asta cu messu pe la u si comunicai cu fetili prin scrisori si na la sfarsit....DUFFY
|
Quote:
deci numai pot de ras...nu esti pe felia ta :lol::lol::lol::lol: te salut, poate te mai prind prin mash sa mai stam la o vorbaraie!!! |
Seara buna.Consider ca trebuie facut un topic special pentru cereri/inscrieri atat pe filiala constanta cat si pe bucuresti.Si aici si pe site trebuie.
|
Momentan pe Bucuresti, inscrierile sunt inchise. In Constanta, voi cu Romica in frunte hotarati cum va organizati, dar sa fim si noi anuntati in prealabil. Mai multe vorbim in privat.
|
Ok:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning