![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
toata lumea fugea..noi urlam in disperare sa te urci in masina... tu linistit :dc fugim ? :lol: parca erai la mamica ta pe tarla..:shock: |
vroiam sa scriu un mesaj d-ala lung de "good bye, forum"...dar nu ma mai motivez...
M-AM LAMURIT CU VOI. Pa. Cont blocat. |
ce ai mah ? din cauza unuia trebuie sa pleci de tot ?
eu vroiam sa zic daca mergi la armin pe 24 ... :) si tu imi zici ca pleci... :( |
Ce de victime face forumul asta:)) ... toata lumea pune la suflet pe aici :)
|
Hai ca ma enervezi cu figurile astea .... iesi si gata ! :evil: PA!
|
Quote:
|
sincer nush ce ati avut cu el... voi va credeti spuma spumelor , nu mai e nimeni ca voi...
mie sincer mi se parea de treaba si cred ca asah si este ... mai ales pt muzica pe care o asculta ;) asta e , asha sunt unii dintre noi , mai "speciali" :) |
Cu Pushy am vbit de atatea ori pe Y!Mess si de fiecare data s-a purtat frumos cu mine...
Mai ales ca a avut rabdare sa imi explice care e faza cu muzica house :D... |
Quote:
zici k i`am blokt yo useru`... |
vad ca te-ai cam simtit... in postul meu nu scria nimic de tine.... :)
doar_eu vad ca are aceeasi parerea ca mine... uite asha se duc unele persoane cu care chiar puteam sa facem ceva constructiv (vorba lu' tng) pt comunitate,sigur ne-ar fii ajutat la unele probleme... |
mda...si akuma n`oti vrea sa plec si yo`????..ziceti frate..dak nu sunt o persoana agreeabila...plec...ce pm..stau sa deranjez majestatiile voastre...plm
|
continuati... :)))
|
ahahaha...stai linishtit...k nu plec:)...vibe...ce mai zici men??...nu te`am mai vaz de sapt trekuta:)
|
imi place de tine ca pui muzica frate..... are si urechea mea ce asculta ;) multam ;)
|
pun frate pun:)...si`o sa mai pun vibe:)...as pune si clip`uri ...dar sunt prea mari:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning