![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
se poate sa fie diesel, mai nou se pare ca, evacuarea la audi ii dreapta , nui inclinata in jos`
|
Quote:
|
la modelele noi sunt la fel tobele fie benzina sau dizel
|
un electrician bun mai stie careva pt un peugeot 307 ?
mitica din spate de la mm nu stie ce are,altul de pe energiei nici ala nu stie.singura scapare sa fie la reprezentanta peugeot sau citroen? |
daca mitica nu stie, atunci e cam grava situatia.....imi pare rau pt tine
|
Aveam eu un numar de tel a unui tip din lapusel care se pricepe excelent la Peugeot-uri. Ma uit dupa el prin vechiul tel si te anunt.
|
Quote:
|
Quote:
in general e nevoie de mai mult decat de electrician pt probl la masini fullmux cum e 307, adica documentatie de uzina care nu o gasesti decat la reprezentanta sau poate chiar o rescriere la bsi.......actia...pps.... ai grija cine baga mana intr-un mux ca s-ar putea sa strici mai mult decat repari :D |
Quote:
|
Quote:
masina a fost adusa in tara cu o platforma |
Care are idee de unde se poate cumpara la noi in oras fonomin/pasla sau ceva asemanator, in afara de praktiker, ambient etc ca am fost si nu au.
http://www.dragosmanea.ro/insono/17.jpg |
Quote:
|
:joy: Felicitari Dl Keisuke pentru prestatia din prima etapa a campionatului national de drift!!!! :joy:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
stiu k am nevoie de un mecanic foarte bun la alfa pt k asa cum ziceai au multe chestii deosebite ma ocupam personal de ea k am mai refacut o data motorul la ea atunci m-a lasat distributia acu 2ani si 100000km in urma, dar eu nu sunt in tara acum, e doar tatal meu, el a si ^^rezolvat-o^^ defapt o sa incerc si pe alfaclub oricum, mai bine o las asa pana vin eu acasa in august decat sa o las pe mainile oricui merci |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning