![]() |
|
Re: Club TICO
2 Attachment(s)
Salut
Intereseaza pe cineva bec cu leduri pentru plafoniera tico sau pozitii sau ceasuri bord Bec auto 12V T10*36 6 led alb => 7 lei Bec auto 12V T10 4led alb => 5 lei |
Nu se vad pozele, si m-ar interesa unul pentru plafoniera.
|
Quote:
|
Sunt 2-3 persoane care vin din afara Bucurestiului la tico meeting, dar majoritatea stam in Bucuresti si e fff aglomerat drumul spre ikea in orice seara nu numai vinerea. Sunt de acord sa ne vedem la Polivalenta.
1. B-99-SAA (Liviu) -> Vineri ora 19:00 -> Polivalenta 2.B-08-KYL (Alex) -> de acord cu Liviu 3. B - 44- ZXN ( Vlad) merge vineri la 19 00 la polivalenta 4. CL-03-LEF (Dany) ora 19, poliv, stiker 5. Tanku (alex) oriunde vreti voi + stikere 6. Sebastyan2001 ora 19 polivalenta |
din pacate sunt plecat din bucuresti o sa vina alex sa ia si stikaru meu imi pare rau ca nu pot sa ajung .AM venit la cluj cu 130 ron cu ticobelu mers continu fara opriri fara nimic 90 km la ora timp 6 ore 30 cred ca un consum de 5% ESTE BINE CALCULAT?
|
Quote:
|
Quote:
dar a inceput sa bata toba cred ca sa rupt ceva pe dedesupt ca am luat o groapa cam nasoala la sebes |
420 km cu 30 litrii de benzina...mers 100-145km....:D:D:D dar la 140-145 zici ca zboara...asa asa...si cand ne re'vedem??? :D
|
Quote:
|
ploiesti-snagov-costinesti mers fara opriri cu 90-100 ,km parcursi aproximativ 350 si am alimentat de 40 ron
|
Quote:
Daca nu am gresit calculul, ai consumat 2.28%, adica imposibil. |
Ma oameni buni nu mai vorbiti din "alimentat" asa la sfert de rezervor :rolleyes2 Faci plinu cand pleci, apoi cand mai bagi benzina vezi cati km ai mers... si ala e consumu... A, sau puteti sa va uitati pe computerul de bord ca sa fiti siguri :lol: Eu asa fac mereu :lol:
|
Quote:
nop am uitat sa mentionez am alimentat cu gpl :D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
|