Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

MARY4N 14-05-12 14:53

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 5022898)
ai avea mai multe sanse de vanzare daca ai pune si un pret:)..stare acte ,fiscal....daca mai sunt piese in plus...daca daca daca:)

pret 1000 euro,acte in regula tot platit la zi,piese nu am nimic in plus...fiscal nu prea stiu ce inseamna...:D sa nu am amenzi parca...nu am nimic:d

MARY4N 16-05-12 08:02

chiar nu e interesat nimeni?? :sad:

AxYJamaicanu 16-05-12 18:06

si in continuare caut prezoane ... nu gratis ... cate aveti

colegu 18-05-12 08:30

9 Attachment(s)
am scos rechinul de la reparat, indreptat lonjeron, facut unghi de fuga,desfundat aripa , reparat aripa ruginita, modificat traseu toba (ca era cam lasata). Acum sa vad cum merge vopsitul la sprei :d . Pt aripi am facut poze si inainte de reparatie.
Azi imi vine un filtru nou de aer, cel vechi era murdar si dadea nas masina.

ff650 20-05-12 07:21

salutare

are cineva un spoiler bbs de vanzare?
din pacate am lovit masina

daman 20-05-12 08:00

Quote:

Originally Posted by ff650 (Post 5030808)
salutare

are cineva un spoiler bbs de vanzare?
din pacate am lovit masina

pacat :sad: . e lovita rau?

ff650 20-05-12 09:01

nu chiar
aripa dreapta,far drt,bara,grile
oricum nu cred ca e gata pana la intalnire

mi-a pierit cheful

saby-sebastian 20-05-12 09:02

I-mi pare rau sa aud asta,am eu spoiler bbs 50E,suna-ma daca mai vrei si caseta de directie servo

saby-sebastian 20-05-12 09:33

Pentru cine este interesat de un BMW E21 320 4cil din 1978 dar a fost omologat 1.6 carburator in stare buna,nu i-mi apartine masina am fost sunat doar ca este de vanzare pret 1000euro neg

saby-sebastian 20-05-12 14:12

4 Attachment(s)
poze cu masina

saby-sebastian 20-05-12 19:05

Mentionez ca masina nu pare sa fi suferit interventi de tinichigerie sau vreun accident major dar a fost revopsita, culoarea originala find gri metalizat acum find un gri foarte inchis nu negru cum se vede in poze

colegu 23-05-12 11:52

11 Attachment(s)
duminica am luat un spray de vopsea, grund la cutie, smirghel de 80 si 800, diluant si am vopsit rechionul prin partile cu probleme . Inainte de vopseala am pus peria de sarma pe masina de gaurit si am dat jos rugina. NU a iesit perfect ..insa ma perfectionez.

Cum masina era pe canal am intrat sub ea sa vad cum mai arata pe dedesupt. Am vut sa verific uleiul in cutia de viteze (5 trepte),deoarece m vazut ceva prelingere de ulei, insa nu am reusit sa gesesc surubul care trebuie desfacut (pana acum nu am mai umblat pe la cutie).
Daca are cineva o poza sa vad cum stau lucrurile cu surubul buclucas as aprecia.

GubygG 23-05-12 13:33

Quote:

Originally Posted by saby-sebastian (Post 5031548)
Mentionez ca masina nu pare sa fi suferit interventi de tinichigerie sau vreun accident major dar a fost revopsita, culoarea originala find gri metalizat acum find un gri foarte inchis nu negru cum se vede in poze

arata foarte bine, ce sa zic, daca erau bani o luam si pasta

MARY4N 23-05-12 13:47

Quote:

Originally Posted by GubygG (Post 5035350)
arata foarte bine, ce sa zic, daca erau bani o luam si pasta

iao pe a mea:D:D:D:....

daman 23-05-12 20:25

5 Attachment(s)
si cu chiu cu vai am reusit sa urcam motorul pe masina.mai grea a fost asteptarea decat munca in sine :-) .ii multumesc oficial lui francezu pentru ajutor caci fara el eram in urma rau cu lucrarile,lui danielson pentru motor si ajutorul dat si lui jamaicanu pentru piesele trimise si nu numai ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:52.

- Copyright 2026 4Tuning