![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
scuzama mi-am uitat :)
|
5 Attachment(s)
aici este civic SI modificat mi-am dat seama ca nu ii sta bne cu capota de fibra :):):)
|
jurec10 imi dai si mie acest audi ? e chiar frumos...
Radu A.K.A. G.R.M. mersi pentru "humans" |
3 Attachment(s)
Uite aici este A6-le
http://www.slrr-mods.com/page.php?id=195 Pegeot 206 GTI Da Radule am uitat sa ii pun am avut inainte niste jenti mai bagate inauntru si se vedea discu prin ele asa ca le-am luat jos.............. |
Mersi jurec ... am si eu inca o intrebare... Am pus un motor de V6 pe un skyline , motorul a fost facut de mine din piese..si totusi prinde greu tare 100 km/h . Dupa am luat un motor V8 de la o masina cumparata de la dealer .. prindea 100 mai repede...e diferentea dintre V6 si V8 sau asa e skyline ?
|
geosh nu e mare diferenta dar dak il faci uh din piese o sa prinda foarte greu dar dak iei pachet cu motoru facut iti zic eu ca este o schimbare ;)
|
Ok ... mersi de sfat .
|
Nu e nici o diferenta intre un motor facut din piese.......dar trebue sa sti ce piese sa pui.........daca reusesti sa le combini o sa ai un motor mai puternic si autotmat mai rapid
|
Quote:
|
Deci in ultimele 2 pagini am ras ca era sa cad jos de pe scaun :lol: ...Ce se chinuie radu sa va explice sa nu mai faceti dublu sau triplu post si sa dati edit iar voi "da am inteles" iar dupa 2 minute iar postati dar fara sa dati edit :lol:
Foarte frumoase masini baieti...mai ales Audi :-P (stiti voi de ce :D) |
2 Attachment(s)
N-am edit :lol: ...
Impala |
Quote:
PS: am un evo VII la teste. ~800 hp, AWD, 1300 kg.. pozele o sa le urc azi... cine o pune de o liniuta? |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
acum pozele: am observat o diferenta semnificativa de viteza, ceea ce face jocul mult mai realist. cu gumele, din poze, care au talonul de /15, am luat 265, iar cu slick-urile de la CONTROL TIRES cu talonu de /35 am ajuns pana la 292.. |
3 Attachment(s)
Frumos radu :)
Fesnicile poti sa ai si 99999999 cp .. tot degeaba :)) eu am 300 pe e34 asta mic :X [Low&Lazy |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning