![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta clare e o abordare noua :D
Va place ideea? :rolleyes2 |
o sa incerc si varianta asta o solutie de curatat sti
|
Quote:
mai intreaba si alti colegi... daca nu sigur gasesti cu functia search |
Quote:
|
Quote:
|
salutare :-).am de gand sa iau o masina ,si as vrea sa aflu de la detinatori de espero ceva impresii la cald...:-),se merita :???:,consum :rolleyes2,si cam la ce sa fiu atent...cand vad un espero.stiu ca piesele is destul de accesibile si ca e o masina sigura...in rest astept pareri...sper ca nu-s off:twisted:
|
Mare atentie la rugina de la praguri,pasaje,la usi acolo jos....
Consumul maricel ca la orice daewoo de altfel. Mare atentie la a/c ca nu prea merg majoritatea Sa nu scoata fum pentru ca va necesita segmentare Cand o incerci incearca sa scartai rotile umpic(lucru care normal il faci foarte usor din cauza ambreiajului ce cupleaza repede)ca sa vezi daca e ambreiaju terminat. La cele cu abs verifica abs-ul. Cel mai bine sa o duci la un service sa-ti faca o analiza daca esti chitit pe o masina anume. Nu este foarte scump si merita. |
mersi mult CT97AMD .am auzit ca 1.5 consuma cam 10%,cat consuma 1.8 benz,sau pe gas ?
am vazut ca rugina are doar la o aripa fata jos ,in rest pare ok ...acu astept sa dau de proprietar,raspunde cam greu la telefon ...:twisted: |
1.8 consuma 11.5
Asa consuma al meu dar eu am motoru facut de la 0 Are aproape 19000 km |
astazi am dat de om si am si facut un test drive...i am in love 8),urmeaza sa discutam...sa vedem ce iese...
acu inteleg de ce cauta lumea daewoo,ma rog unii ca sa nu generalizez...:twisted:,care stie unde gasesc un parbriz la un pret mai acceptabil,da-ti un pm ms ;) |
1 Attachment(s)
Espero este,si va fi prima iubire pentru mine,daca ai gusturi finute,poti scoate dintr-un espero o bijuterie,si daca tii nitel la starea tehnica,nu te va lasa in pana,si mai ales cu 1.8,poti spune ca mai poti face depasiri,pe ici-pe-colo:)
Asa...uite un check-ing list: >ambreajul,cum a spus si amd,scartaiel nitel,iar dupa uita-te la pistonas; >A/C-ul,la fel,sunt sanse de 80% sa nu mearga,nu poti zice pas la o masina,daca nu`i merge ac-ul,dar ii poti cere sa scada din pret:twisted:; >radiator-ul,pune mana pe el,sa fii sigur ca se incalzeste in mod egal,nu doar partea de sus. >apa din vasul de expansiune:garnitura bulita..ulei etc etc toti stim povestea; >alternator-ul,in general espero sunt mofturoase pe plan-ul de incarcare:) >Servo,vezi daca are joc rola,scaratie,sau alte chestii...sunt cam pacatoase si scumpicele; >atentie la toba,daca scoate fum si cum miroase,si la ulei-ul motorului. >La frane nu mai zic..ca se stie,mai ales spatele; >planetare,bucsi,jambe,mai ales oalele,sa te uiti atent la ele,deoarece sunt "capsulate"... >interior si exterior,ramane la aprecierea ta. Sunt multi tovarasi,ca altfel nu le pot spune dupa atata timp petrecut cu ei impreuna pe forum,care te pot ajuta sau initia in tainele espero-ului:)) P.s sunt multe,dar incerca sa le dai atentie la toate,nu dureaza mai mult de 10~15 min,sper ca te-am putut ajuta catusi de putin,Cheers! Ce parere aveti? |
niste amortizoare sport pt arcuri -40 pe fata si pe spate nu stiti colegii la un pret mai accesibil?:D
|
Chiar vrei sa treci pe sport? pfff..le am eu cele dp masina,dar nu mai sunt in mintile lor....eu vreau sa trec pe stock,dar n-am timp de ea:(
p.s. o s ama intereseaz :) |
Buna seara!
As vrea si eu sa intru la voi in club. Se poate? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning