Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

j.v.l 01-10-09 14:22

Re: Constanta - Accidente

Quote:

Originally Posted by CT 88 BAU (Post 2671777)
mda....la aqua...:( cik e cam urat...bara intercooler radiator si ceva de lonjeron auzisem...acum nush...poate reusesc maine sa aflu mai multe detalii...

cred ca i-ai inspirat sa scrie si tampenia asta

:lol:

b31rmy 01-10-09 15:39

Sigur i-a inspirat dar nu aveau cum sa faca poze ca nu aveau pozitie :lol:

Danutza-cta 13-10-09 20:45

azi dimineata accident in mamaia...unii au daramat un stalp :| .... masina avea doar botul masinii indoit fix pe mijloc cum s-au oprit in stalp...cica au avut noroc ca daca era mai in stanga/dreapta cu 2-3 cm unul din ei murea pe loc ...am inteles ca unul din ei a stat la terapie intensiva pana mai acum o ora...partea buna e ca amandoi pasagerii sunt constienti

x_cess 13-10-09 21:37

am vazut si eu masina..era praf fatza

Ozzzy 13-10-09 22:41

era cumva un astra?

semjke 13-10-09 23:55

a aparut in ziar aici

CT18NRG 14-10-09 08:18

soveja intre eden si institut , femeie spulberata pe trecerea de pietoni , moarta pe loc..

semjke 14-10-09 10:53

5 Attachment(s)
Ieri a mai fost un accident la Metro 1, un matiz a iesit din curte si a fost luat in plin de o duba, poze nu am apucat sa fac dar am gasit cateva prin ziar.

DarkJEDI 15-10-09 15:43

Quote:

Originally Posted by CT18NRG (Post 2717319)
soveja intre eden si institut , femeie spulberata pe trecerea de pietoni , moarta pe loc..

nu ii era greu sa se uite putin cand trece strada si acum uite unde a ajuns. exemple sunt multe ,da si mai multi nu invata din ele. totusi daca il vezi pe ala ca e handicapat si vine tare si nu poate opri, tu poti sa te opresti. am vazut pe una odata pe trecere ca nu sa oprit sa treaca ambulanta macar, a trebuit ala sa bage frana in blana si ea vorbea linistita la telefon.

CT18NRG 15-10-09 15:44

si`ti mai strica si masina :((

k4r4 15-10-09 19:23

Quote:

Originally Posted by DarkJEDI (Post 2721287)
nu ii era greu sa se uite putin cand trece strada si acum uite unde a ajuns. exemple sunt multe ,da si mai multi nu invata din ele. totusi daca il vezi pe ala ca e handicapat si vine tare si nu poate opri, tu poti sa te opresti. am vazut pe una odata pe trecere ca nu sa oprit sa treaca ambulanta macar, a trebuit ala sa bage frana in blana si ea vorbea linistita la telefon.

astea trebe calcate si mutate un pic mai incolo....sa nu zica lumea ca e din vina ta:D

G0rdy 19-10-09 08:17

aseara intre constanta si ovidiu in drept cu bavaria accident destul de grav ca erau 2 persoane decedate intinse pe jos....

CT18NRG 19-10-09 11:27

nu erau 2 :) era unu singur imprastiat pe o distanta destul de mare ...
avea un picior la vreo 30 de metrii de corp .
geanta si salopeta la vreo 300 de metrii ...
acolo oricum e vestit locul pt accidentele cu pietoni bauti . asta e .

G0rdy 19-10-09 13:38

mi s-a parut 3 da oricum era macel

ProTeX 24-10-09 01:20

6 Attachment(s)
Hai sa va arat niste poze :))) mai sunt persoane care cunosc masinile astea 2.

P.S: si golfu a ajuns la un punct de colectare al fierului vechi

All times are GMT +2. The time now is 06:44.

- Copyright 2026 4Tuning