![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Ca si cum n`ar fi...in constanta...la intrarea in satu` de vacanta in mers...SLR,murcielago si mai prin centru o masina care nu stiu ce e si nici n`am reusit sa`i fac poza...dar era ceva ce n`am mai vazut...Cred(dar nu stiu sigur) ca era un spyker...N`avea numere nici pe fata nici pe spate si n`avea nici unde sa le puna.Lambo doors,joasa ca un SLR,decapotabila...I`a aratat doar spatele la stirile de ieri seara la protv,dar nu gasesc stirea
|
Quote:
http://www.speedtv.com/_assets/libra...d.spyker.2.jpg |
Asemanatoare la body(sa zic asa) dar botu` nu seama...N`are priza de aer d`aia cu plasa...E mai joasa!Chiar nu stiu ce e!
|
Gallardo Spyder...aici!
|
Quote:
stiu de ce masina e vorba.. e una gri nu?? azi a fost parcata in parcarea restaurantului unde lucrez si am putut vorbi putin cu soferul... si chiar am urcat in masina .. el sustine ca e Ferrari(desi eu nu cred).. de vreo 570 de cai.. si doar 700 de kg.. adeevarul e ca are o acceleratie fenomenala.. poate o sa-i fac poze cand o sa o mai prind |
te doare suflet cnd te uiti la un SLR...criminala masina:shock: :rolleyes2
i super A5....de S5 nu poate fi vorba:O:O..criminala masina......vise:(.... mortal R8.....miar place sa conduc asa ceva;)).... Quote:
|
Quote:
|
Da,era gri si era la telegrafu' ala din statie din fata de la domino(cred ca`si cumpara evian ca se saturase de vittel :lol: ).Nu cred ca e ferrari...Cel putin stiu ca n`avea nimic tipic ferrari si nici macar semnu` nu`l avea...nici pe fata,nici pe spate,nici la jante...si ti`am zis ca avea body gen spyker,eu nu stiu nici un ferrari care seamana cu asa ceva.Dar e foarte probabil sa ma insel!Nu ma contrazic si astept pozele!Cred ca daca prindem niste poze ne dam seama ce e.
P.S.:wtcvictim...ai dreptate!Nu cred ca`i adevarat,dar cum am mai zis,nu ma contrazic! |
Quote:
proprietarul spunea ca masina a fost special creata pentru circuit.. si se vinde numai la licitatie.. ce mi s-a parut ciudat era faptul ca evacuarea era de la elia.. si nu avea nici un element care sa aduca a ferrari... |
3 Attachment(s)
Quote:
asta cu ferrari e vrajeala, adevaru' k avea calutzu' lipit pe capota are jante frumoase, evacuari d'asemenea, usi lambo dar masina e RENAULT SPYDER am atasat mai jos niste poze de pe net cu modelu', n-am avut tel ca-i faceam niste poze |
Asma Eagle 1 in Romania
Un prieten tocmai si-a cumparat un Asma Eagle 1, cei de la Asma l-au asigurat ca e singurul model care ruleaza pe strazi, o singura persoana mai are un Mercedes modificat de Asma, nu stiu ce om bogat din Dubai mai are un Asma Cls. Deci sa nu mai zica lumea ca noi nu avem masini tari, o masina unicat pe strazile din Turnu Magurele/ jud. Teleorman8) http://photos.hi5.com/0005/778/930/kCWudF778930-02.jpg
|
Re: Asma Eagle 1 in Romania
eu cred k e singurul cu Asma pt ca e o masina foarte urata... :lol:
Sincer, e exagerata...tziganie...etc. :rolleyes2 |
si e S, nu CLS... :neutral:
|
Quote:
totusi o masina f rara si f costisitoare ! |
Quote: