![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Quote:
apropos, cica sint de vinzare detectoare si pentru astea. aveti un link sau vreo info ce pret si de unde? |
Buna... Doresc in viitorul apropiat sa imi achizitionez o masina... Sincer nu stiu spre ce sa ma orientez... Imi plac masinile sport dar nu cu motoare foarte mari (nu conteaza daca e cu 2 sau 4 usi). Momentan nu dispun de o avere pentru a achizitiona o masina asa ca trebuie sa ma limitez la un 4000-5000 euro (inmatriculat). Astept cateva propuneri din partea voastra (marca, model, an si de ce acea masina). :-)
|
|
poate cineva sa imi spuna cum e drumul la somcuta pe la satulung?
oare s-a reparat sau sa merg pe la remetea? merci |
Quote:
|
Quote:
pe la remetea stiu ca e ok, am fost zilele trecute. merci inca o data. |
npc....acuma am venit din bm....si se lucreaza in lapusel....:)) se lucreaza ca , la romani, 9 muncitori privesc si 2 lucreaza.....aoricum e dezastru drumu
|
Imi explica si mie cineva, va rog, care este diferenta intre BMW Seria 3 E90, E91, E92 si E93? Multumesc anticipat!
|
E90 - Sedan
E91 - Touring E92 - Coupe E93 - Cabrio |
care cunoaste un Alfist bun in oras?
as dorii si eu un nr de tel |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor va rog sa ma lamuriti cu o chestie: vineri dimineata am vazut in fata la hotel Mara un Audi A% 2.0 TDI dar avea esapamentul drept ca la benzina, nu ca si la diesel inclinat in jos.. Acuma mai nou nu se mai tine cont de chestia asta? Menzionjez ca era toba stock!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning