![]() |
Re: *Style - E30
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
hai sa nu mai fim offtopic |
5 Attachment(s)
on...
|
Quote:
In al doilea rand nu vad rostul de a posta o poza cu o janta , ok postezi o poza dar sa apara ceva din masina nu o aripa si o janta.(ori cat de rara este ea). Dar se pare ca tu ai educati 0% si ai crescut doar cu bataia de la parintii tai. |
Esti obraznic! Vezi ca are cateva primaveri peste tine si indiferent daca iti place sau nu, nu e frumos sa ii vorbesti asa! Tu ai inceput scandalul, acum potoleste-te...
|
Quote:
In al doilea rand, daca nu vezi rostul, nu sari tu cu papagalul cu ' foame de posturi ' si asa mai departe. In al treilea rand, nu lua in deradere educatia ce am primit-o , bataia pe care am primit-o ( sau nu ) de la parintii mei pentru ca nu-i frumos. La varsta ta stateam cu nasu-n carti, nicidecum pe forumuri auto facand _|_ mare la altii. Considera ca ti-am vorbit frumos, pe intelesul varstei tale ( daca e nevoie, iti si desenez in paint sa intelegi mai bine ). ON: daca are cineva mai multe poze cu aceasta masina ( http://www.e30.de/ka/usergraphics/2c...b51aedc140.jpg ) il rog sa posteze aici. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
ON: |
1 Attachment(s)
Quote:
on: |