Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

NEo007 21-05-10 22:16

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Am fost si a fost multa lume astazi cu toate ca vremea ne-a jucat feste :)

Daca va mint inseamna ca sunt si eu mintit la randul meu:

"Stage 1 tuning is designed to work on vehicles with standard components. Power, torque, responsiveness and flexibility are all improved while maintaining factory levels of smoothness, reliability and fuel economy - &euro599 over 300bhp

For cars running upgraded hardware Revo offer the following:

Revo Stage2 &euro649 +15bhp +15ftlb over Stage1

Revo Stage2+ &euro699 +45bhp +40ftlb over Stage1 sursa www.revotechnik.com

alexalfa2006 22-05-10 07:23

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

A fost o seara super faina cu adrenalina si emotii, felicitari lui Bebe si Norbi au fost amandoi buni ;)

Alin Puma 22-05-10 13:18

Imi pare rau ca nu am fost si eu la intilnire dar poate data viitoare

rangerxtr 23-05-10 18:13

serbus acuma am ajuns de la olteni.......vad ca va cam plictisiti si il bagati in seama pe tipul misterios.... asa ce ati facut pe la atrium?cum a fost.......eu am bagat cam 900km cu un 307(1.6d)(cam dezamagit de plasticul)cam slabut dar am avut consum super bun...performante bune comparativ cu Titanicul...in special in curbe(se inclina similar cu o barca)...... macar sa scos consum de 4,2 in rest boring.....plus drumurile noastre......valea jiului etc ......... ceva poze.....

v-am lipsit la adunare???????

alexalfa2006 23-05-10 20:09

Ma Alex la inceput a plouat dar s-a oprit ploaia si ne-am strans multi si nu am mai mers la Atrium. Am avut parte si de masini puternice dar o sa iti povestesc vineri ca nu se poate vorbi pe forum ;) . Chiar am pomenit de tine n-ai sughtat?

squid 24-05-10 15:15

cine cu cine s-a dat? :)

Black Pearl 24-05-10 23:50

:-) https://www.youtube.com/my_videos

PinkProbeLady 25-05-10 00:03

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3387301)

Lili dar ce e asta? acest link ma arunca direct la mine pe pagina pe youtube...

Black Pearl 25-05-10 00:29

:lol: nu stiu ce am facut :D ce link am pus mai sus (din greseala)

asta e ceea ce vroiam sa postez defapt: https://www.youtube.com/watch?v=UFO0WK5Ovbc

rangerxtr 25-05-10 12:52

cam slabut nici o frana de mana nimica.....data viitoare si eu sunt prezent acolo e tare de tot!!!!

las ca vin eu cu plasticul!!!

realmode 25-05-10 13:15

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3388175)
cam slabut nici o frana de mana nimica.....data viitoare si eu sunt prezent acolo e tare de tot!!!!

las ca vin eu cu plasticul!!!

Bine ai revenit de la oltence... lasa plasticurile si zi`ne cum ti`ai clatarit ochiI :D

PinkProbeLady 25-05-10 14:00

:lol: oltence

realmode 25-05-10 14:02

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3388398)
:lol: oltence

... zi`mi ca esti Olteanca Ramo ?! :D:D:D :lol::lol::lol:

rangerxtr 25-05-10 15:26

da fusei........stii cum e cu oltencele lege! 1) spalat bine cu dero,spirt ,persil,chiar flambata...... 2)apoi important sa nu vb!(se rezolva cu un ciorap etc...ca sa evitam sa auzim vorbele cu timpurile lor....slangul,....groaznic.....

realmode 25-05-10 15:34

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3388649)
da fusei........stii cum e cu oltencele lege! 1) spalat bine cu dero,spirt ,persil,chiar flambata...... 2)apoi important sa nu vb!(se rezolva cu un ciorap etc...ca sa evitam sa auzim vorbele cu timpurile lor....slangul,....groaznic.....

Oh my God ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
AI convins tot Ardealul si Banatul, nu vrem Oltence :-P:-P:-P:-P

All times are GMT +2. The time now is 22:11.

- Copyright 2026 4Tuning