Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

GubygG 09-05-12 19:01

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Quote:

Originally Posted by MARY4N (Post 5016228)
o fusta de fata in stare buna ai?

te referi la cele doua grilaje de jos de sub bara? daca sunt alea nu le mai am... iar partea metalica sincer nu mai stiu daca mai e... am oprit doar ce se putea demonta

AxYJamaicanu 09-05-12 19:27

cumpar 16 prezoane ptr jante originale (tabla;aliaj) ...

GubygG 09-05-12 19:34

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 5016713)
cumpar 16 prezoane ptr jante originale (tabla;aliaj) ...

man nu pot sa dau vand sufletul meu mai jos de cat am spus, la anu o inregistrez la categoria "old car" dupa care trebuie sa gasesc unde sa o tin... asta e...

OdorogLGV 09-05-12 21:38

3 Attachment(s)
VAND SET STOPURI BMW E21,130LEI,ABSOLUT IMPECABILE! 0736112262/0765952181

daman 10-05-12 08:37

iti ofer eu 50 ron pe ambele.
are cineva de vanzare capacele care acopera suruburile de la bancheta? cele doua de la picioare ,care fixeaza sezutul.

prince_igoor 10-05-12 21:29

8 Attachment(s)
azi neavand ce face . si curios fiind ce se ascunde sub aripi am inceput sa dau jos arimpile si sa o caut de rugina :lol: . spre fericirea mea nu am gasit rugina. am vopsit si grila,si mai sunt multe de facut.incet ,incet se rezolva toatee. atasez si cv poze si va doresc o seara faina tuturor

pfrazvan2001 10-05-12 21:36

Quote:

Originally Posted by prince_igoor (Post 5018320)
azi neavand ce face . si curios fiind ce se ascunde sub aripi am inceput sa dau jos arimpile si sa o caut de rugina :lol: . spre fericirea mea nu am gasit rugina. am vopsit si grila,si mai sunt multe de facut.incet ,incet se rezolva toatee. atasez si cv poze si va doresc o seara faina tuturor

tu in loc sa o imbraci o dezbraci!!??:)))));)

prince_igoor 11-05-12 09:46

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 5018333)
tu in loc sa o imbraci o dezbraci!!??:)))));)

asa este razvane,o dezbrac!ca, oricum trebuie sa cumpar 2 aripi noi si sa le montez.al tau rechinas ce mai face?o zi buna tuturor

pfrazvan2001 11-05-12 10:57

Quote:

Originally Posted by prince_igoor (Post 5018884)
asa este razvane,o dezbrac!ca, oricum trebuie sa cumpar 2 aripi noi si sa le montez.al tau rechinas ce mai face?o zi buna tuturor

ce sa faca aqm sta pe chituci ...cand ajung la tara ii fac o poza....inainte sa ii montez amortizoarele ..pe care le.am intarit....deocamdata arcurile o sa le las as cum sunt ca e cam panica cu banii...spor la munci ...

B XX ADI 11-05-12 13:46

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 5018978)
ce sa faca aqm sta pe chituci ...cand ajung la tara ii fac o poza....inainte sa ii montez amortizoarele ..pe care le.am intarit....deocamdata arcurile o sa le las as cum sunt ca e cam panica cu banii...spor la munci ...

daca ai intarit si scurtat amortizoarele, poti taia linistit din arcuri, asa am facut si eu la ala al meu si nu au sarit de pe taler nu nimic, asta cu conditia sa nu fie arcurile prea obosite, alea din care am taiat( adica alea ale masinii) erau foarte bune. Succes tuturor rechinistilor sa va terminati jucariile pana la intalnire!!:)

pfrazvan2001 11-05-12 13:47

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 5019167)
daca ai intarit si scurtat amortizoarele, poti taia linistit din arcuri, asa am facut si eu la ala al meu si nu au sarit de pe taler nu nimic, asta cu conditia sa nu fie arcurile prea obosite, alea din care am taiat( adica alea ale masinii) erau foarte bune. Succes tuturor rechinistilor sa va terminati jucariile pana la intalnire!!:)

amortizoarele daor le.am intarit nu am vrut sa scurtez din ele

prince_igoor 13-05-12 09:43

3 Attachment(s)
il pun prima data aici pe forum... daca intereseaza pe cineva un volan VICTOR cu tot cu butuc sa imi ziceti. eu l-am pus ierii ei pe al meu rechinas si se potriveste. daca intereseaza pe cineva rog sa ma anunte.
pretul este de 150 ron complet, volan + butuc.in poze este un pic murdar, nu am avut timp sa il curat.
stima tuturor

MARY4N 14-05-12 12:03

vreau sa vand rechinasu meu.E cineva interesat???:D

MARY4N 14-05-12 12:19

6 Attachment(s)
poze....

B XX ADI 14-05-12 14:44

ai avea mai multe sanse de vanzare daca ai pune si un pret:)..stare acte ,fiscal....daca mai sunt piese in plus...daca daca daca:)

All times are GMT +2. The time now is 01:50.

- Copyright 2026 4Tuning