![]() |
|
re: Club Ford Capri
Am nevoie de o informatie importanta.
Daca masina mea are ITP valabil, ii platesc si asigurare... dar nu este inmatriculata, o pot tracta pana la vopsitor, legal? Sau trebuie tot pe platforma? :???: |
6 Attachment(s)
In sfarsit am iesit si eu cu capra la plimbare dupa lungi mici-mari probleme in mare parte rezolvate...dar satisfactia de a o conduce ma face sa uit de tot .....
Attachment 573741 Attachment 573742 Attachment 573743 Attachment 573744 Attachment 573745 Attachment 573746 Maine merg sa refac esapamentul de la iesire din motor pana la toba finala, abia astept sa o aud.. |
Quote:
|
trebuie obligatoriu inmatriculata.
catalin..te mai intereseaza clapeta ptr. capota? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
ai inlocuit-o cu ceva ptr. 3 carburi? :D
|
Quote:
Mi-ar fi placut sa pun 3 carburi, este imaginea perfecta a unui astfel de motor, dar, din pacate, reglarea carburilor ar fi una empirica si in niciun caz nu as avea uniformitate pe cele 3 carburi. Daca as fi avut un carbotest (unul performant) acasa, nu m-ar fi deranjat. Prin urmare, raman la Holley 500. Referitor la change of plans, urmeaza sa ajunga un MT75 reconditionat complet (schimbata toata carcasa cu clopot integrat, pinioane, rulmenti, selectoare, sincroane etc). Pretul intregii nebunii este dublu fata de pretul unui MT75 gasit de mine la dezmembrari si care si agata. |
Quote:
|
am si eu nevoie de sistemul de prindere al cablului de acceleratie pt V6.
|
Quote:
|
cine vine la mare vara asta este rugat sa sune la 0744319383. macar sa ne vedem la fata daca nu la capre.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning