Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

vizal 26-03-08 19:21

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

daca nu plec in tarile calde pana dum...dau si eu o tura;)

Psycho 26-03-08 19:55

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1448532)
putem sa venim si noi? :-)

Sunt Asteptati Toti Membrii Cluburilor Din Constanta,membrii 4tuning Cat Si Simpatizantii Cluburilor...

ia vezi puteti ?!?!?!

vizal 26-03-08 20:45

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1448800)
Sunt Asteptati Toti Membrii Cluburilor Din Constanta,membrii 4tuning Cat Si Simpatizantii Cluburilor...

pai atunci o sa fie full :lol:...ce mi-e aqua ce mi-e rex :lol:...sper sa nu fie vremea schimbatoare cum a fost azi ...iarna:???: si dupaia vara:-)...

ct11lyv 26-03-08 22:45

unde ma ?!ca sa stiu si io :)

13RvR 27-03-08 06:36

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1448800)

ia vezi puteti ?!?!?!

bai dar serios te-ai mai facut :lol::lol::lol:

Psycho 27-03-08 08:41

hai ma ca am glumit ...sa nu va prind acolo :))) daca nu esti cuminte .. va luam pe rand ... ca aici si sa nu uitati niciodata intalnirea asta

iti dai seama ca ar fii frumos sa venim cat mai multi .....

ERY 27-03-08 08:53

Ia continuati voi discutia aici..https://forum.4tuning.ro/35-constanta/2053-membrii-4tuning-constanta/page-19.html..

ct11lyv 28-03-08 10:09

atentie camera pe supraveghere posibil si radar la capitol .. cu raza de actiune pe tomis.. .aveti grija..

Skyppy 28-03-08 10:49

Just de supraveghere... sunt puse prin toate intersectiile, coloane oficiale, Bush, Basescu..etc

GABBY_ 28-03-08 11:11

cand va trece coloana oficiala pe tomis iti va fi interzis sa iesi la balcon sau sa deschizi geamurile in acea clipa,se va considera un posibil pericol ce atenteaza la viata demnitarilor :) .lunetistii vor fi peste tot asa ca nu stii de unde pica glontul :)
ar fi trebuit adus bush pe varianta de la ovidiu ,sa vada si el ce traiesc romanii de vreo 20 de ani in coace.din cate am auzit statul romanul a cumparat 70 bucati S class ptr transportul demnitarilor care dupa summit vor deservii bunii nostrii alesi

ERY 28-03-08 11:52

Le-au inchiriat

ct11lyv 28-03-08 12:36

am auzit azi la Sky fm la emisiunea cu politia ca bl tomis vor sa il faca send unic. .si str Mircea.. la fel .. si mai ziceau ceva de parcarea de la aqua magic unde se fac adunari pt liniutze ..locurile unde se fac liniutze sunt stiute de gabori.de ex spre Nazarcea prin mamaia. .metro ..deci sunt cu okii pe noi :))

CT-82-PWR 28-03-08 18:15

Chiar asa fraieri nu pot nici ei sa fie,stiu ei pe unde se fac curse,sper sa nu puna camere video pe acolo...

ct11lyv 28-03-08 18:41

inca !!! dar cine stie..

DarkJEDI 28-03-08 18:53

mare porcarie cu camerele unde se fac curse nu o sa rezolve. doar sa vina interventiile mai repede. daca vor dovezi sau ceva de genu se gasesc sprayuri reflectorizante care le dai pe numar si nu se mai vede.

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning