Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

CJ-18-DOR 29-08-08 20:05

Re: Chat

ma ajuta cineva va rog cu niste locatii "exotice" prin cluj, indiferent unde ar fi ele unde se pot face niste poze artistice cu masini/fete asa cum sunt cateva aici pe forum ? :-)

Piry 30-08-08 13:49

oh my god, da foloseste-ti ochii, imaginatia, orientatia. Asa faci si la restaurant? ii intrebi pe altii ce sa mananci? daca esti artist, ai propriile tale gusturi si viziuni asa ca degeaba-ti zice cineva sa mergi langa lac pentru ca poate nu e ceea ce vrei tu sau nu stii sa scoti 2 poze calumea. dar in acelasi timp daca esti artist nu tre sa-ti zica nimeni locatii.

Kent8 30-08-08 15:59

meri sus pe feleac, in livada, in faget, in gruia...pe breaza in capat, in lomb, etc etc...sunt locuri destule

Jokerman170 30-08-08 16:10

eu prefer urban :p

Kent8 30-08-08 16:13

pe muncii la fabrici :P
in centru in piata muzeului
sunt destule zone

loverboy 01-09-08 19:19

Fratilor mergeti cati puteti de repede la barajul mare de la tarnita...e gol-golut...au lasat toata apa afara din partea de sus a barajului...e extraordinar ce-i acolo...asha ceva nu vedeti in fiecare zii!!!! Nu ratati ocazia sa vedeti ceva rar!!! :!::!::!:

CJ-01-WOB 01-09-08 20:54

cand am fost in iunie era aproape la fel nivelul era foarte mic.

tre sa caut o poza

loverboy 01-09-08 21:16

Eu doar v-am zis pentru ca poate sunt unii care nu au mai vazut asha ceva...oricum cine n-a vazut sa mearga ca ramane uimit la ceea ce vede... :shock::shock:

RA_2fast4u 01-09-08 21:34

eh.. e sinistru :P dar e de cel putin o luna asa.. mi se pare ca baga ca sa vina apa in cluj si de acolo.

gangsta 01-09-08 21:47

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by loverboy (Post 1727314)
Eu doar v-am zis pentru ca poate sunt unii care nu au mai vazut asha ceva...oricum cine n-a vazut sa mearga ca ramane uimit la ceea ce vede... :shock::shock:

Poze cam de o saptamana...

MadManOvi 01-09-08 23:37

4 Attachment(s)
Ba da'o naibii de treaba. Tu ai facut poze din spatele meu? :O

loverboy 01-09-08 23:52

Acuma e si mai mica apa...deja e crapat tot pamantul asha uscat e peste tot pe acolo...ps. ca o sugestie...de ce nu organizam si noi o intalnire intre membrii(userii) forumului...? :rolleyes2

Paul_(NooB). 02-09-08 02:22

numa bine nu se mai ineaca nimeni

gangsta 02-09-08 03:39

Quote:

Originally Posted by MadManOvi (Post 1727583)
Ba da'o naibii de treaba. Tu ai facut poze din spatele meu? :O

Ce tare!:lol: Cand ai facut pozele?

@ loverboy: Buna idee...

NightRider 02-09-08 04:30

legat de baraj,am auzit ca se fac ceva lucrari pt o conducta catre huedin, de aia e asa jos nivelul, acolo unde e acel excavator, sa poata lucra.

@loverboy, f buna idee, ma tot gandeam si eu..dar sincer am zis ca nu merita ca nu ar veni nimeni..dar acuma ma gandesc, si intreb,CSR, Outlawz si Anonymus si celelalte cluburi din cluj ar fi interesante de asa ceva? O intalnire mare a tuturor membrilor din aceste cluburi SI NU NUMAI, care activeaza pe acest forum?

Am sa fac un thread cu vot pt aceasta intrebare, si am sa va rog cei care ati dori , sa lasati un post in care sa specificati asta, sa vedem daca reusim sa strangem destui doritori..

All times are GMT +2. The time now is 04:44.

- Copyright 2026 4Tuning