![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
:lol:
1. Vor costa tot 100.000 euro? :lol: 2. Sunt sigur ca o sa apara ceva si impotriva acestor echipmente, oamenii (inplicit romanii) sunt foarte inventivi :lol: |
stati linistiti, nu-i stres.
pana invata sa le foloseasca (training-ul la romani :) ) sigur vor aparea metode de fentare si a acestor dispozitive. |
corectati-ma daca gresesc...
la detectorul meu whistler (generatie mai noua) am o chestie...ma atentioneaza cand descopera orice lentila camera foto/video care este conectata la o sursa de curent. Acuma, eu cred ca tot voi primi o atentionare fie el aparatul radar si pe standby. Vorba cuiva de mai sus...pana ai descopera romanasul nostru o chichita ;)) un antidot |
Buna dimineata :D
Apropo,pe unde-si mai petrec iesenii timpul liber ?:lol: |
|
cred ca va trebui sa ne invatam cu viteza legala;))
|
vedeti si partea plina a paharului , veti face economie de combustibil :twisted:
|
deci...baieti luativa statii :D
|
gata , mi-am facut o mica modificare la profil , cati ani imi dati acuma ? :))))
peste tot pe unde postam , ma lua lumea , caa , baiatu mai intai ia permisu , dupa aia posteaza .... |
unii isi cumpara aparate pt ce aveti unde depasi viteza legale ?????
stati linistiti, am fost Duminica spre Vaslui, e varza drumul asa ca dam banii de rovinieta degeaba si acizele din benzina tot de geaba Am invatat sa tacem din gura si sa mergem mai departe indiferent de cauza si situatie O SA AJUNGEM IN CURIND SA VINAM SOBOLANI CU ARCU |
Quote:
Tinere ia spune-mi cat ma costa sa foliez doar geamul stanga fata ! ( s-a zgariat ) |
Nici viteza legala nu o poti atinge in unele zone, la cat de rau este drumul :)
|
depinde ...
ce masina si ce nuanta de folie ai pe acel geam? |
golf 4 stiu si eu.....restul zice el :))....
off topic: ce frumos e afara nu?? :)) |
da... si ce frumos era un bmw intr-un copac acuma pe copou...foarte frumos...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning