![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
da bro scuze am observat gresit! ;) scuze!
|
fratilor... voi cum deschideti portierele ...? chiar toti uitati sa le puneti ? sau ii "touching open" ....so`...?
|
simplu....cele care nu au manere au un mecanism care deschide usa...asta in realitate
|
2 Attachment(s)
pls comentati la sange :D
ultimul meu chop .... ms lu' bro'u oxide ca mi-a dat poza :D .... |
*t1grul - stalpii mastii sunt strambi in partea centrala ... ai marit pragu si e blurry ... langa roata fata ink se vede fostu prag ... ai taiat stramb cauciucu la roata fata ... umbra de sub prag si roata fata e ciudata ...
*PointMaster - am fost foarte atent si iata ce am vazut ... la locul unde era stalpul usii spate ... nu ai refacut foarte bine sustinatoarele gemului lateral spate ... si la aripa spate unde se intalneste cu caroserie ... ink se vede linia usii ... ai scos stalpul sustinator al geamurilor din spate care se vede prin parbriz iar ceea c ai refacut se vede pixelat ... *Gabi - curata ... nu vad greseli ... *Barum - jantele prea luminate ... stalpii din spoiler parca nu au aceeasi forma ... aripa spate e cam deformata ... caroseria in partea de jos nu are cum sa fie atat de neagra ... *Reme - se vede k ai pus prelungire la spoiler ... la "pleoape" ai folosit cam mult blurr (asa am impresia) |
*L33L00 - eleronu prin geamuri se vede transparent ... "motoru" mi se pare mie k e blurry ... intercooleru e cam luminat ...
|
2 Attachment(s)
un WIP :rolleyes2 pls C&C...
|
@metal_militia : Interesanta masina ... merge fara sofer :D
|
2 Attachment(s)
Need Comments :)
|
e Work In Progress..urmeaza si bara fata si sofer etc :rolleyes2
|
@snap ... culori si carbon ireal
|
Quote:
Culorile am vrut sa le fac cat mai extravagante .. |
metal-fara greseli pana acum..ori vrei sa apri in revista maestre?
|
Quote:
PS: merci Reme & patriotu' pentru commenturi. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning