![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
l-am a vazut azi pe Skma in benzinaria de langa ACR.........aveai probleme cu Vectra man? mi s-a parut k impingeai la ea!!!!
|
https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...e_xx41974.html
Nu mai pot de ras!Uitati-va si voi la masina si la pret! :lol: |
spinere frate!!! spin motherfucker...spin!! :))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Bogdane,pe unde umblam maine? :rolleyes2 Am auzit ca mergem in Privilege? :D
|
eu...da clar ma duc. si in seara asta. internullo...optik...hai ca va fi frumos. sa vina si vibe ca tot se plangea ..si il introduc eu in atmosferea!!
bine ca ma stau prin oras sa pot sa beau si eu putin... |
unde sa vin in privi?:) cu Internullo... yeah yeah :D nu stiam ca vine si optik...se duce verisoarmea ca ma innebunea cu Internullo... asta... care se da italian ...si e de fapt roman...
P.S. vara mea are 17 ani :) ... P.S.2 aceeasi antipatie o am si fata de Marco Brigulia.... |
lol...chiar e italian ma...amandoi sunt...si Rosario si Marco...
Optick e cel mai slab dj din Romania dupa Barbulescu ala...cel putin cel mai comercial... Adrian Eftimie lafel...comertz tata |
Si care e cel mai tare Dj din Romania? :rolleyes2
|
pai nu prea aveam un dj klumea in tara .... doar comertz cum zice dirty ;)
|
comertz sunt astia din top...ca sunt si dj-i mai necunoscuti care o tin pe linia lor...Ball...Vasquez...Praslea...Raoul...Professor ...Alin...etc.
cel mai tare dj...eu zic ca nu prea se poate zice...fiecare dj are stilul lui...tehnica lui... din Romania...mie imi place de Ball...Raoul..Professor...Pagal...chiar si Internullo..one man show :lol: |
gusturile nu se dickuta pushermane....fiekre asculta ce`i place pana la urma....poate sa fie comercial sau nu...
|
normal...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning