![]() |
|
Re: Chat
Quote:
|
aseara am vazut smart diesel.
are idee careva ce motor putea sa fie? ca de consum nici nu se mai pune vorba...cred ca are consum de scuter :P 1-2% |
Nu e motorul de pe Lupo diesel? Ala de 1,4 tdi......
|
ma santeti criminali, nu aveti google? chiar i asa greu de vazut ce motor are?:P
|
pe mess circula mesaje ca s-o desfiintat google-ul...cred ca am sa folosesc cuil-ul :P
|
Majoritatea is diesel... si au cutie automata.
33 kW / 45 PS cdi-Diesel mit Dieselpartikelfilter (offenes System), 3-Zyl.-Common Rail-Turbomotor, 799 cm3 Eu nu ma's pune cu cielo langa unu de asta. :D |
am fost socat cand am auzit aseara...sau alalta seara un smart diesel in fata blocului.
dupa ce ca si consuma putin...o mai facut si motorizare diesel :P aaaa...probabil ca pentru poluare :) |
Vine cineva in seara asta la OMV langa aeroport?ca joia trecuta o fost numa doua masini ... are rost sa mergem acolo mai vine cineva?
|
aia nu ii bai ca nu mere lumea la OMW , ii bai ca tre sa schimb caseta de directie si stau cu ea pe bancheta din spate. Cine mi-o poate schimba azi dupa ora 18 sau maine ? bine si ieftin ca la tot romanu? pt un golf 4.
|
Quote:
|
Quote:
|
|
io mah bucur cand vad prosti, pt ca trebuie si pe santier sa lucreze cineva.
|
Am vazut cateva Honda CRX prin Cluj si va intreb pe voi daca nu cumva cunoasteti proprietarii. Am eu un fix pe masina asta si vreau fie sa imi aduc una de dincolo fie sa cumpar de aci una.
|
doamne ma Kent ..ce oameni :)))) app. a folosit cineva 111(cik speli masina ecologic ,fara apa)?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning