Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

ginnjuice 21-09-09 16:33

Re: Constanta - Accidente

infricosator,pe bune.am ajuns sa ma urc cu teama la volan .

CT25ALX 22-09-09 00:01

8 Attachment(s)
in intersectie la marvimex ... fiatu nu a acordat prioritate (" mi-a facut semn cineva sa trec" ) din spusele lui

schumi_86 22-09-09 00:49

Uraaat.....

ginnjuice 22-09-09 07:51

eu niciodata nu trec cand imi face semn cineva si sunt si 2 benzi pe sens,si nu depasesc niciodata pe nimeni cand imi face semn cu semnalizarea ca il pot depasi.e cea mai mare tampenie . ma bag cand cred eu ca nu vine nimeni si depasesc cand vad EU ca e liber.

semjke 22-09-09 09:39

pai si taxiul galben cu cine s-a lovit ?

CT25ALX 22-09-09 12:56

taxiu a fost atins si el de fiat dupa care taxiu a atins 2 batranei care au cazut si au ramas cu cateva zgarieturi si ei ... din fericire pt cel cu fiatu nu au depus plangere ....

schumi_86 23-09-09 01:57

Luni pe Bratianu la trecerea de pietoni de la jandarmerie unu cu un Logan a dat peste 2 fete de 13 respectiv 14 ani pe trecerea de pietoni,cea de 13 ani a murit iar cea de 14 i s-au amputat ambele picioare....ce viitor mai are copilul ala.....:shock:
Nenorocitu dadea sa fuga dar au sarit pe el oamenii de la fata locului.

COSTAS_EXD 23-09-09 14:43

Quote:

Originally Posted by schumi_86 (Post 2661825)
Luni pe Bratianu la trecerea de pietoni de la jandarmerie unu cu un Logan a dat peste 2 fete de 13 respectiv 14 ani pe trecerea de pietoni,cea de 13 ani a murit iar cea de 14 i s-au amputat ambele picioare....ce viitor mai are copilul ala.....:shock:

Intradevar, accidentul asta este cu atat mai tragic cu cat fata care a murit era singura la parinti si era o sportiva de performanta cu merite internationale. Si ca o completare, cel de la volan rula cu peste 120km/h si s-a aplecat sa-si ia ochelarii din torpedo (pentru o secunda) si atunci s-a produs nenorocirea - zice el.

300zxtt 23-09-09 15:07

Quote:

fata acre a murit avea 14 ani si soferul nu a vrut deloc sa fuga.ci doar au sarit ''coloratii'' pe el si sa adapostit. a scapat noroc cu jandarmii care au cam infulecat din ciori.

oricum, o parte din vina o au si pietonii care nici macar nu se asigura cand se apuca sa traverseze strada. o masina se opreste in cativa metri, pe cand un om se poate opri instant.

YZF-PWR 23-09-09 17:39

4 Attachment(s)
Accident azi Soveja cu Tomis , Skoda Octavia II cu BMW seria 3 ... skoda lu Junior pt cei care il stiu :) bmw a fortat semaforul si a trecut pe rosu . Nimeni nu a patit nimic grav doar o zgarietura a lu junior

CT18NRG 24-09-09 09:22

aseara soveja cu tomis , o gagica cu un matiz a fortat galbenul la semafor si a fost acrosata de un passat . rezultatul ? un matiz cu cracii`n sus .. noroc k nu a patit nimeni nimic

D_M_X 24-09-09 17:49

Quote:

Era o skoda octavia nu golan

CT08GNT 24-09-09 19:14

dap asa e eram la fata locului

DyZ 25-09-09 11:18

2 Attachment(s)
bmw cand era al meu vs bmw la 1 an dupa ce lam vandut ... pacat de ea

Most_Wanted 25-09-09 11:46

nasol ...asta este 2,5-u?

All times are GMT +2. The time now is 04:33.

- Copyright 2026 4Tuning