![]() |
Re: Constanta - Accidente
infricosator,pe bune.am ajuns sa ma urc cu teama la volan .
|
8 Attachment(s)
in intersectie la marvimex ... fiatu nu a acordat prioritate (" mi-a facut semn cineva sa trec" ) din spusele lui
|
Uraaat.....
|
eu niciodata nu trec cand imi face semn cineva si sunt si 2 benzi pe sens,si nu depasesc niciodata pe nimeni cand imi face semn cu semnalizarea ca il pot depasi.e cea mai mare tampenie . ma bag cand cred eu ca nu vine nimeni si depasesc cand vad EU ca e liber.
|
pai si taxiul galben cu cine s-a lovit ?
|
taxiu a fost atins si el de fiat dupa care taxiu a atins 2 batranei care au cazut si au ramas cu cateva zgarieturi si ei ... din fericire pt cel cu fiatu nu au depus plangere ....
|
Luni pe Bratianu la trecerea de pietoni de la jandarmerie unu cu un Logan a dat peste 2 fete de 13 respectiv 14 ani pe trecerea de pietoni,cea de 13 ani a murit iar cea de 14 i s-au amputat ambele picioare....ce viitor mai are copilul ala.....:shock:
Nenorocitu dadea sa fuga dar au sarit pe el oamenii de la fata locului. |
Quote:
|
Quote:
oricum, o parte din vina o au si pietonii care nici macar nu se asigura cand se apuca sa traverseze strada. o masina se opreste in cativa metri, pe cand un om se poate opri instant. |
4 Attachment(s)
Accident azi Soveja cu Tomis , Skoda Octavia II cu BMW seria 3 ... skoda lu Junior pt cei care il stiu :) bmw a fortat semaforul si a trecut pe rosu . Nimeni nu a patit nimic grav doar o zgarietura a lu junior
|
aseara soveja cu tomis , o gagica cu un matiz a fortat galbenul la semafor si a fost acrosata de un passat . rezultatul ? un matiz cu cracii`n sus .. noroc k nu a patit nimeni nimic
|
Quote:
|
dap asa e eram la fata locului
|
2 Attachment(s)
bmw cand era al meu vs bmw la 1 an dupa ce lam vandut ... pacat de ea
|