![]() |
|
Re: Diverse discutii
vezi ca are Nero un utilitar..gen Scan Disk...daca iti da erori si nu merge sa le accesezi din windows eu zic ca nu mai pot fi folosite..
|
pai stiu ca nu mai pot fi folosite :)... eu ma gandeam la activitati extraPC :) ... nush sa le bag in cuptorul cu microunde stuff like dat :D
|
aaaaaaaaa....pai ar fi o chestie...:D ...cu cuptorul cu microunde...
|
nuuuuuuuuuuuuuuuuuu
....vibe....pastreaza`le....ni le dai noua..intr`o seara....facem la sala sau pe kolt....concurs de freezbee(sau cum drq s`o scrie:)..).... |
fa-ti masinute din ele!!!
|
:lol: cum faci tu masinute din CD-uri ? merge si cu diskete ? :mrgreen:
|
Quote:
pune cat mai multe la oglinda si ce ramane pe marginea parbrizului :lol: :rolleyes2 |
:)) m-am gandit la faza cu parbrizu ( GLUMEAM ) kraven... da... pentru freezebee ( tot nush cum se scrie ) m-am gandit si eu...:D
|
8 Attachment(s)
cel mai tare muscle car pt. mine... :shock:
am mai vb de el pe alt thread... |
da este....sa zicem...gusturile nu se diskuta...dar dc n`ai postat si u la Diverse poze/filme???....data viitoare knd vrei sa faci un post...fa`l mha frate k`lumea...k nu kred k n`ai potic sa`l pui
|
Quote:
Poate decapitam draq vreo baba... |
Quote:
|
Quote:
|
eh atunci le mai pasterz :D
|
1. yo shtiu k ai arunkt 1...eram langa u....akuma nush dak ai arunkt mai multe dar pm....
2. lasa baba...k pe frigu` asta nu se prea plimba ei....facem concurs kre dekpiteaza mai multi comunitari:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning