Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Dirty Pusherman 31-01-07 18:24

Re: Diverse discutii

vezi ca are Nero un utilitar..gen Scan Disk...daca iti da erori si nu merge sa le accesezi din windows eu zic ca nu mai pot fi folosite..

Vibe 31-01-07 18:45

pai stiu ca nu mai pot fi folosite :)... eu ma gandeam la activitati extraPC :) ... nush sa le bag in cuptorul cu microunde stuff like dat :D

Dirty Pusherman 31-01-07 19:01

aaaaaaaaa....pai ar fi o chestie...:D ...cu cuptorul cu microunde...

kraven_4_all 31-01-07 19:03

nuuuuuuuuuuuuuuuuuu
....vibe....pastreaza`le....ni le dai noua..intr`o seara....facem la sala sau pe kolt....concurs de freezbee(sau cum drq s`o scrie:)..)....

platon911 31-01-07 19:04

fa-ti masinute din ele!!!

dshockevo 31-01-07 19:16

:lol: cum faci tu masinute din CD-uri ? merge si cu diskete ? :mrgreen:

shantzu 31-01-07 19:41

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 724596)
credeti ca ash mai putea face ceva cu niste ( multe ) cd-uri care vreau sa le arunc din motiv ca nu mai merg ( zgariate , crapate... etc ) ?

doamne.... cum sa arunci asha ceva mha :mrgreen:
pune cat mai multe la oglinda si ce ramane pe marginea parbrizului :lol: :rolleyes2

Vibe 31-01-07 22:38

:)) m-am gandit la faza cu parbrizu ( GLUMEAM ) kraven... da... pentru freezebee ( tot nush cum se scrie ) m-am gandit si eu...:D

Dirty Pusherman 01-02-07 01:15

8 Attachment(s)
cel mai tare muscle car pt. mine... :shock:
am mai vb de el pe alt thread...

kraven_4_all 01-02-07 09:31

da este....sa zicem...gusturile nu se diskuta...dar dc n`ai postat si u la Diverse poze/filme???....data viitoare knd vrei sa faci un post...fa`l mha frate k`lumea...k nu kred k n`ai potic sa`l pui

DONU' 01-02-07 09:45

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 724676)
nuuuuuuuuuuuuuuuuuu
....vibe....pastreaza`le....ni le dai noua..intr`o seara....facem la sala sau pe kolt....concurs de freezbee(sau cum drq s`o scrie:)..)....

Stai mah cuminte vrei sa ne bage astia la puscarie?
Poate decapitam draq vreo baba...

DONU' 01-02-07 09:47

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 724755)
doamne.... cum sa arunci asha ceva mha :mrgreen:
pune cat mai multe la oglinda si ce ramane pe marginea parbrizului :lol: :rolleyes2

Care eratzi mah cu mine in Cielo parca...:rolleyes2 nu mai tin minte, cand am aruncat eu un cd pe geam ca nu mi-l mai citea cd-playerul...???

Dirty Pusherman 01-02-07 10:17

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 725422)
da este....sa zicem...gusturile nu se diskuta...dar dc n`ai postat si u la Diverse poze/filme???....data viitoare knd vrei sa faci un post...fa`l mha frate k`lumea...k nu kred k n`ai potic sa`l pui

am gresit thread-u...credeam k e diverse poze/filme...

Vibe 01-02-07 10:46

eh atunci le mai pasterz :D

kraven_4_all 01-02-07 11:12

1. yo shtiu k ai arunkt 1...eram langa u....akuma nush dak ai arunkt mai multe dar pm....
2. lasa baba...k pe frigu` asta nu se prea plimba ei....facem concurs kre dekpiteaza mai multi comunitari:))

All times are GMT +2. The time now is 02:30.

- Copyright 2026 4Tuning