Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

badboy_diddy21 04-07-07 00:17

Re: Masini tari vazute la noi !!!

catalanu: dak acea supra portocalie pe care ai vazuto avea nr. straine si mai exact de Anglia atunci acea este a unui prieten.ii voi spune sa faca poze sa le postez aici si poate si un link cu ceva filmuletze ;) v-am salutat, PA!

Skypper 04-07-07 01:07

4 Attachment(s)
Chrysler Crossfire...:D...l-am vazut acum cateva zile prin oravita:D

SorianAndrei 04-07-07 10:58

Salutare tuturor..care masina va place mai mult Bentley-Ferrari-sau jaguar-cel cu Bentleyul si Ferrariul sunt frati-Liviu si Florin-cel cu jaguaru este un prieten de a lor :P

boy_wonder 04-07-07 11:07

Quote:

Originally Posted by SorianAndrei (Post 981053)
Salutare tuturor..care masina va place mai mult Bentley-Ferrari-sau jaguar-cel cu Bentleyul si Ferrariul sunt frati-Liviu si Florin-cel cu jaguaru este un prieten de a lor :P

mie imi plac toate.. de la jaguar pana la bentley, inclusiv ferrari :lol:

Skypper 04-07-07 11:56

Quote:

nu ne incanti si noua privirile cu nijte poze...:?:

-LEXION- 04-07-07 14:31

Quote:

Te referi la cele din Cluj, Ferrari si Bentley negre ? ale fiilor patronului de la Flip, Florian cu Ferrari si liviu cu Bentley? Iar cel cu XK-r e patronul al Obsession club....daca da, sunt poze (si filme :D ) pe forum...dar oricand sunt binevenite altele :)

Tboy 04-07-07 15:55

http://www.metacafe.com/watch/701871...ly_in_romania/ INCA UN FILMULET interesant spun eu

ESPinoza 04-07-07 16:05

da... cat se poate de interesant :)

baghy83 04-07-07 16:23

no comment

MixMaster 04-07-07 16:31

Quote:

are si bietul copil 14 ani si crede ca ce tare e el daca a auzit de niste pampalai...

ESPinoza 04-07-07 16:38

Quote:

Originally Posted by MixMaster (Post 981572)
are si bietul copil 14 ani si crede ca ce tare e el daca a auzit de niste pampalai...

ii cunosti sau dc zici ca is pampalai?

Florin_Tei 04-07-07 18:38

Quote:

Originally Posted by MixMaster (Post 981572)

Ba frate ai scris bine la semnatura : "...DE MULTE ORI NICI EU NU SIU CE FAC...". Cu respect !

Mishu-f 05-07-07 14:09

6 Attachment(s)
something retro ;) .... aseara prin bucale :D ..... un Citroen Traction , un Hanomag Record si un Plymouth ...... stateam si ma imbolnaveam pe langa ele .... masini de prin ani '30-'40...... apar si eu cum ma holbam la una =))

Mishu-f 05-07-07 14:25

3 Attachment(s)
scuze pt unele poze nu sunt bune....

Trickz 05-07-07 15:10

hmm..nui masina tare dar totusi...e rara:D nu am reusit sa o prind in poza..nici nu stiu exact ce marca e:D oricum, e o masinutza cam de dimensiunile unui clio, daca nu mai mica, cu bot de mertzan:D numar de prahova. am vazut'o pe la universitate:D daca a prins'o vreunu in poza plz dati upload la poze:P

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning