![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
catalanu: dak acea supra portocalie pe care ai vazuto avea nr. straine si mai exact de Anglia atunci acea este a unui prieten.ii voi spune sa faca poze sa le postez aici si poate si un link cu ceva filmuletze ;) v-am salutat, PA!
|
4 Attachment(s)
Chrysler Crossfire...:D...l-am vazut acum cateva zile prin oravita:D
|
Salutare tuturor..care masina va place mai mult Bentley-Ferrari-sau jaguar-cel cu Bentleyul si Ferrariul sunt frati-Liviu si Florin-cel cu jaguaru este un prieten de a lor :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
http://www.metacafe.com/watch/701871...ly_in_romania/ INCA UN FILMULET interesant spun eu
|
da... cat se poate de interesant :)
|
no comment
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
something retro ;) .... aseara prin bucale :D ..... un Citroen Traction , un Hanomag Record si un Plymouth ...... stateam si ma imbolnaveam pe langa ele .... masini de prin ani '30-'40...... apar si eu cum ma holbam la una =))
|
3 Attachment(s)
scuze pt unele poze nu sunt bune....
|
hmm..nui masina tare dar totusi...e rara:D nu am reusit sa o prind in poza..nici nu stiu exact ce marca e:D oricum, e o masinutza cam de dimensiunile unui clio, daca nu mai mica, cu bot de mertzan:D numar de prahova. am vazut'o pe la universitate:D daca a prins'o vreunu in poza plz dati upload la poze:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning