![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Motorul de dacie cred ca ar arata aiurea cromat...
Si carburile sunt reglate corect ? |
Eu astept sa le vad montate ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Va multumesc baieti, ma bucur ca va plac..:-)..eu le ador..:-)
Or sa dea super bine sub capota, va fi cu siguranta o mare surpriza pentru cei care nu se asteapta la asa ceva pe o Dacie;) Garajul meu nu este incalzit, dar se rezolva si asta cu un resou ceva daca chiar va fi cazul..:rolleyes2 Motorul meu este un 1.4, nu mai e demult originalul 1.3;) Carburatoarele le voi mai curata putin la exterior, pe dinauntru sunt boboc8) Si eu astept vremea buna, insa pana atunci am ce face, ca mai sunt cateva chestii de lucrat pana sa urc pe masina orizontalele..va tin la curent;) |
asteptam cu nerabdare .... masina eee impecabila ... nu am ce sa reprosez .... imi place ca nu ai stiker pe parbriz cu un club , urasc lucrul asta .
oricum cand am fost la brasov pe 9 mai , am vazut 2 masini care mi-au facut cu ochiul ... 1 . ag 70 rno si 2. br 98 NIG . cuvintele nu-si mai au rostul . o masina perfecta . RESPECT |
Daca nu le pui in viitorul apropiat, sfatul meu este sa le tii in niscaiva benzina, sa nu ai vreo surpriza cu garniturile...
|
Quote:
Multumesc Obelix:-) |
6 Attachment(s)
Si ultimele cadouri adunate/ahizitionate:-)
Cu acest prilej va urez tuturor LA MULTI ANI, Craciun Fericit si un An Nou cu bucurii si realizari pe toate planurile,dar mai ales auto:-) |
garnitura de la evacuare/admisie este cumva din clingherit? e facuta de tine? sau ai cumparatao facuta de altcineva?
ceasurile sunt superbe:D care a fost pretul lor? suporti se gasesc si separat? craciun fericit bogdane:) si la multi ani! |
Garnitura mi-a dat-o Vali VTK si este din clingherit.
Ceasurile au fost 90 Lei fara transport iar suportii au venit la pachet si se pot scoate..eu nu ii voi folosi:rolleyes2 Multumesc:-) |
bogdane....am si eu 2 carb dhla 40.....si ma intereseaza si pe mn cat costa un chit de reparatie si cat te-au costat trompetele ...
|
Din pacate nu cred ca o sa mai gasesti kit de reparatii pt Dellorto...
|
bogdan ai un PM de la mine astept raspuns de la tine
bafta cu masina:) |
Quote:
Trompetele au fost 40 Lire, deci putin peste 200 Lei.. Ygs, ai raspunsul pe PM;) Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning