Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

thr3at 12-03-08 21:35

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

cred ca un 166 2.4 JTD , dar de 136 sau de 175 de cai ?

vizal 12-03-08 21:46

Quote:

Originally Posted by thr3at (Post 1420295)
daca nu postezi doar ca sa te afli in treaba nu inseamna ca nu intri . poate gasesti ce-ti trebuie doar citind . :rolleyes2 :D

P.S. Apropo , ce Alfa are ? Ca nu te vad bine cu Laguna ;)

daca nu postezi...:blahblah::blahblah::blahblah:
apropo ce alfa are...ca nu te vad bine cu laguna...:blowme:

da tu ce masina ai...ca prea te dai zeu:bored:

P.S. are 200 de ponei comisaru;)

sonykel 12-03-08 23:35

vizal nene .... zici gresit nu e comisar e comisaru moldovan ... aquangii stiu ce zic :)

mikafly 13-03-08 09:43

Caut om cu duba sau maisna mare dispus sa scoata un ban rapid.....sa aiba si asigurare.

Psycho 13-03-08 09:47

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1421255)
Caut om cu duba sau maisna mare dispus sa scoata un ban rapid.....sa aiba si asigurare.

^^^^

hai care aveti sariti ... si ajutati ... e legal .. nu va ganditi la prostii

57dzl 13-03-08 22:11

vizal` abia astept sa ne dam odata, dar nu vreau sa-mi risc permisul si sa primesc amenda .. si in al 2lea rand nu-mi plac cursele :p asa ca nu ma dau ..si cred ca nu-i bine ce faceti voi.
parintii vostrii stiu ce faceti? *****

h0p3r 17-03-08 16:03

care il stiti pe tipu care are un golf 5 visiniu CT-48-VMB sau VMF??? daca il stiti, astept un pm...plss... :oops:

57dzl 17-03-08 17:51

e plin orasu de lachetzi auzi ..la ei smecheri p**** ...sunt 3 ...coboara si dau cu shpray paralizant vai de p*** lor de pamfleti`

Psycho 17-03-08 19:26

care e faza ??? ... mi e imi pare numarul cunoscut dar nu stiu de unde sa-l iau ....

k4r4 18-03-08 20:44

am auzit de la unu ca l-a pocnit pe deze si au fugit....sa zica cineva ce s-a intamplat ca e lumea curioasa. mugure, eu prima data am auzit golf 5 cu numar VFM, si m-am gandit ca oi fi fost tu:D

h0p3r 18-03-08 23:53

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 1431151)
am auzit de la unu ca l-a pocnit pe deze si au fugit....sa zica cineva ce s-a intamplat ca e lumea curioasa. mugure, eu prima data am auzit golf 5 cu numar VFM, si m-am gandit ca oi fi fost tu:D

nu taty, eu am 50-NIA la golf si al meu e argintiu :lol:a fost faza ca i-a taiat fata lu' deze si dupa aceea cand a oprit deze sa faca stanga astia au tras langa el, au coborat 3 si i-au dat cu spray paralizant.asta e faza...lacheti,3 contra 1 :lol:

X-Ray-Eyes 19-03-08 07:50

Quote:

Originally Posted by h0p3r (Post 1431526)
nu taty, eu am 50-NIA la golf si al meu e argintiu :lol:a fost faza ca i-a taiat fata lu' deze si dupa aceea cand a oprit deze sa faca stanga astia au tras langa el, au coborat 3 si i-au dat cu spray paralizant.asta e faza...lacheti,3 contra 1 :lol:

Orasul e mic asa ca nu va grabitzi cu cautarile ca pica singuri in oala ...
P.S. : DZL-ule ... nu sunt aia ma care au coborat si acum 1 luna si l-ai servit pe unu dintre ei ???

ct11lyv 19-03-08 10:35

le dam box :D

Skyppy 19-03-08 18:54

5 Attachment(s)
Sa ma dau si eu mare :D. drive test cu Porsche 911 Carrera 4s si Cayenne Turbo. A si copilotul meu, Claudiu David http://www.prosport.ro/index.php?sec...&search=raliul

Skyppy 19-03-08 18:57

3 Attachment(s)
Cayenne-ul

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning