![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Succes celor cu proiecte abia astept sa-i vad in actiune:D
ps: azi politie tot orasul...ce naiba s-a intamplat? la fiecare intersectie cate un politai. |
Quote:
|
cica au target :D
|
Quote:
|
E criza, ca sa nu asfalteze trimit militeni la gopi, sa faca semne :lol::lol::lol:
|
da avem atata politie cate gropi avem,s-au iar au importat politai din juma de tara?
|
au inceput astia sa puna stalpi de iluminat oare de ce? sa putem evita gropile noaptea=)))
|
PUF-u e vedeta :)))) http://www.marlani.ro/2009/11/16/maxima-zilei/
|
Gata,m-am inscris la scoala,cica de miercuri s-ar putea sa incep. :D
|
eu n-as crede ca e vedeta trebuia sa-l pui la Kitsch sticking :)))))
|
raz-u.. pana la urma mergi pe platforma cu nissanu ? pana la bucuresti ?
ca si eu tre' sa fac cumva sa o iau pe platforma ca o sa fie dificil tare.. cu suspensie tare, joasa ca naiba, si numai tabla goala in masina in zgomotul infernal al evacuarii.. :)) sa bat 400km cu vruuuummm.. infundat si tare .. :)) nebunie curata.. apropo.. as schimba finala remus cu una sebring de prin garaj care se aude grav ! dar mi-e sa nu ma arda politia :)) tu ce ai pe masina? |
are taicamiu niste casti de pus in urechi , fiindca el repara niste masinarii ff zgomotoase si-ti dau de cap daca stai fara casti de alea . ti le imprumit daca vrei :lol:
|
multumesc dar nu am nevoie.. stii cum e la masini.. cu cat se aude mai tare cu cat ii dai mai tare.. si placerea e deosebita.. :D dar 400km de zgomot te cam zapacesc. ideea e ca imi place sa aud motorul, sa stiu ce e cu el continuu, sa aud orice mica schimbare in turatii sau zgomot ciudat in mers. asa ca nu ma ajuta cu nimic :D pentru ca in cazul de fata noua ne place sa fim sado-maso.. :lol: sa ne chinuim cu propriile evacuari :D
oricum multumesc pentru intentie |
Cred ca ai sa ai companie o Astra F ....:) nu fi .... are aceeasi "problema" ....deci ...stai linistit :D
|
astra f ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning