![]() |
Re: Club ESPERO
1 Attachment(s)
:arrow:...........
|
Quote:
De cand vreau sa stam la o berica :D |
un mic off,stie careva,vreo gazda prin costinesti?
>o sa fac tot posibilul sa ne vedem:D |
ca sa scot consola aia cu butoanele de aer trebuie sa dau torpedoul jos nu?si cum scot mufa aia din spate ca am mai incercat o data si am vaztut ca e pacatoasa si renuntasem la idee
|
7 Attachment(s)
Quote:
Un mini calup de poze,doar am dus-o la balta :)),si pot spune,ca am mai rapit 1-2 priviri:D p.s. am tastatura!!:))) :oops: |
salutare baieti
motorul meu a decedat:bunch: chiuloasa sparta intre supape ... ulei in capu pistonului and shit... bujie plina de pilitura etc e naspa :rolleyes2 daar nah asta e prilej sa mi iau alt motor :) cumpar c20ne sau c20xe si tot ce mi trebuie pt swap ofer max 8 mil pt c20ne max 12 pt c20xe vreau motor bun cu proba compresie etc deci nu veniti cu polizoare va rog multumesc frumos si sa auzim de bine |
cum ai reusit isprava?
|
Quote:
|
Imi pare rau... dar tot raul e spre bine,poate pui SFI :D
Low : Masina ta sigur fura multe priviri,dar e prea inalte domne' E superba ca sa fiu sincer si esti cam singuru care mai face modificari si mai tine clubul in picioare... Ai ceruito de luceste asa sau e doar spalata? |
Quote:
merci,n-am ceruit-o...asa se vede din cauza nuantei :) azi am aflat ca am 70% din radiaotr infundat,sa vad cu ce toba mea,o sa-l desfund:|,idei careva? in rest,ce mai ziceti sa mai modificam pe la ele..?sunt open mind:D |
Deci din cauza asta se incalzea atunci cand l-ai scos pe ala de la a/c.
Eu zic sa-l dai jos si sa cauti la dezmembrari unu mai de doamne ajuta Mult noroc la operatie :D |
dap,l-am dat jos,abia 20% circula apa,stie cineva cum sa-l desfund? daca nu,pun unul de dacie,il am nou acas,cu termo-cupla:))
|
e prea mic ala de dacie...
|
Low, incearca cu otet, sa pui in el si sa-l lasi sa se inmoaie mizeria... o solutie care sigur desface mizeriile e detartrantul, dar cred ca e prea puternic si iti desfunda de tot si radiatorul :lol:
Dupa ce lasi la inmuiat, bagi jet de apa cu presiune, eventual apa fierbinte. Succes... daca nici asa nu merge, solutia e sa-l schimbi. |
Are cineva un intercooler defect,spart?nu conteaza starea lui,vreau sa-l folosesc ca design,merci:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:09. |
- Copyright 2026 4Tuning