![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Quote:
Felicitari. |
si cu cart de 6 cai, asta asa ca sa fiu modest ! :twisted: , oricum cine ia locu 1 e grosu .. pe viitor, poate poate .. ^ ^ mai trebuie niste experienta :D mersi de felicitari
|
Quote:
|
nu postati si voi timpii???
vreau sa vad concurenta la categoria " vierme" :lol: |
cred ca tu esti singurul vierme din club asa ca nu ai concurenta stai linistit :D
|
1 Attachment(s)
Am gasit o poza prin calculator si vreau sa o prezint ca exemplu... Sa dea D-zeu sa va vad si pe voi asa, doamna insarcinata si in acelasi timp implicata in "engine tuning" :)))
|
acolo faci tu tuning-ul eh ? in bucatarie/sufragerie ?! in loc sa fii intr-un garaj manzolit pe maini :lol:
|
Quote:
|
de ce nu il lasi pe marius sa raspunda ? eu glumeam cu el .. ti s-a parut ca i-am zis serios ?
|
Quote:
|
marfa poza .... si chiar pot spune k asta se numeste pasiune .... stai si o arzi cu chioulasa il casa si mai si luceste brirci ....e blana ideea ..... pare o parte din visul meu ..... adik sa faci un motor de la 0 cu fiecare surub nou noutz totul cromat/nichelat sa faci mecanica si sa nu fi murdar pe maini si sa ai acea satisfactie cand torni un ulei nou noutz intr`un motor nou cap coada si sa fie tot cum o ard aia in state gen ..... NOU ahh si sa fie ceva gen 5.7/6.4 HEMI :P
|
Quote:
P.S ia id-ul meu de la semnatura si hai sa vorbim ceva !!! |
Daffy sau Robynet a-ti sters voi cumva ultimul thread facut de mine???
|
daca e vorba de ala cu evenimentul de drag racing care cred eu ca e, care l-ai postat si pe forumul nostru, a fost sters de catre un moderator, pentru ca facea reclama la xxx cum se numea ... si orice reclama este interzisa
|
Da eu l`am sters. Nu e frumos sa facem reclama aici pentru altcineva. Avem forumul nostru e de ajuns acolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning