![]() |
Re: Constanta - Accidente
accident live pe trecerea de pietoni http://stirileprotv.ro/stiri/interna...ezi-video.html
|
Constanta - Accidente
Quote:
|
Quote:
|
Constanta - Accidente
Nu cred ca prea curand , zmeii de prin oras pentru pitzi sa`i vada ce masini puternice au ....... si accidentele curggggg.........
|
Asa e....din pacate toti taranii s-au pricopsit peste noapte cu carnet si masina si nici nu au habar de regulile de circulatie ca sa nu mai zic de bunele maniere.....
|
mai grav este ca uni merg fara permis si bauti la volan...pot omora pe alti nevinovati
|
ieri la intersectia MIHAI VITEAZU CU DECEBAL....daca nu e alcool e viteaza sau neacordare de prioritate si tot se intampla cate un poc
http://www.telegrafonline.ro/1253134...onstantei.html |
Si aseara in intersectia de la Dacia a fost accident,un motor cu un ford , nu stiu prea multe detalii
|
Quote:
Si ca sa nu fiu off-topic, stie careva detalii despre accidentul din Inel 2 ? Am inteles ca a fost calcat un motociclist/scuterist . |
2 Attachment(s)
astazi in mamaia....nu stiu ce si cum s-a intamplat...da' tigra era lovita pe partea dreapta...si bmw pe stanga si....frontal.
|
ieri a fost un accident f naspa...sa lasat cu 2 morti tata si fica 24 ani . .drumu spre cogelac..un logan a intrat in pom apoi la luat foc.. nu stiu din ce cauza
|
si la cogealac a murit o gagica ce se ducea sa se imbrace in mireasa , ca avea nunta in 2 ore ... si doar ce avusese botezul fetitei cu 2 ore inainte . un opel rosu a incercat sa depaseasca o duba dar a intrat prea devreme inapoi in banda si s`au lovit si s`au trimis reciproc in copac
|
* cobadin nu cogealac
|
Quote:
|
al tau cu cei morti incendiati in logan a fost la cogealac .
al meu cu mireasa moarta a fost la cobadin :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning