![]() |
|
Re: Club CIELO
cred ca toti cautam parbriz:))
|
Quote:
Sa zic ca sunt pana prin 170 ron. |
interesant ce zici u eu am intrebat la mine in severin si e 280 de ron parbrizu+100 montaju
|
Daca nu se supara moderatori va pot lasa link sau nr de tel de la baiatul respectiv.
Ma uitai acum si este 195 ron cielo plus 75 ron montaj. |
Ideea sa fie si originale, altfel la prima torsionare a caroseriei parbrizul va trebui iarasi schimbat. Pret parbriz original 300ron + 80montaj la Glass Service Piatra Neamt.
|
Si eu am pus vara asta cu 440ron original (pe casco:P)
Acum ma gandesc ca ei vroiau un pret mic. Eu le oferi.... un furnizor |
dar astea second hand mai pot fi montate?
intreb asa de curiozitate deoarece eu am vrut sa imi scot oglinda si sa spart tot parbrizu :lol: |
;))
in cluj ii 239 ron + ! 150ron! montajul... |
in bucuresti am dat acum 2 ani la ager pe str.serban voda...230 ron cu tot cu montaj....a trebuit doar sa las masina la ei 2 ore....si a avut si garantie de montaj 1 an parca.......dar mai cunosc un baiat care monteaza la domiciliu clientului si costa cam 250 ron......0724135866....poate monta orice geam...trebuie doar sunat si spus ce va trebuie....aduce pe comanda tot...
|
daca va intereseaza parbrize in jur de 250 ron, la un service
|
Marioss, te laudai cu o aparatoare de noroi stanga spate :D Mai e valabil?
|
geo sry dar am incercat sa le dau jos si erau intepenite in suruburi...am tras de aparatoare dar s-a rupt :-s
|
Stie cineva cum se da kilometrajul de cielo inapoi ? al meu are 110000km si nu mai merge turometrul, am cumparat alte ceasuri si au vreo 150000.
multumesc |
Scoti geamul, scoti suruburile din spatele kilometrajului, scoti astfel partea mecanica...si dai frumos cu manutza toate cifrele pana arata 00...0.
|
multumesc de raspuns. o sa incerc intai pe kilometrajul vechi sa nu stric ceva la asta nou :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning