![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Cypos: Eu si Maryus am hotarat ca masina arata f bine si zic eu ca meriti locu 1, ideea cu Music`Edition e excelenta ! Bv
jurec@d!xxl: iar tu cu locu`l 2 pt ca ai retexturat interiorul si stopurile, arata destul de bine masina, puteti sa va spuneti parerile cine credeati voi ca iese pe primu loc 2 si 3 Oltcit Rally Team: Dc ti-se pare tie ciudat ?? Tu crezi ca daka faci o poza cu fulgere etc faci masina sa arata mai bne... asta e parerea mea NU V-A SUPARATI PENTRU CA AM ZIS ASTA DESPRE MASINILE VOASTRE ! |
Nu m-am suparat man dar masina lui crazy e cea mai frumoasa dintre toate...:lol:
|
In primu rand salutare.
Am trecut peste cateva posturi de prin sectiunea asta...si nu stiu de unde sa descarc interiore, pneuri, boxe??? Cine ma poate ajuta:sad: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
si revin si io cu un ursulet :Xsper sa va placa:P
|
Quote:
|
am nevoie de putin ajutor:( mi.am bagat versiunea 2.2.1 MWM si as vrea sa stiu dak merg toate accesoriile (masini,motoare,genti etc) de pe situ http://kistappancs.extra.hu/ sau is valabile doar pt. 2.3.0???
|
sunt si pentru 2.3.0 si pentru 2.2.1 mwm asa stiu....downloadezi fisierul kre vrei(motoare,masini,etc) si te uiti in arhiva la read me si scrie pentru ce e
|
Quote:
Hai ca devii enervant .. nu cred ca o sa mai postez foarte curand pe topicul asta.. :) Quote:
|
Quote:
|
Nu v-a mai certati aiurea, din niste prosti ! Urmatorul "concurs" o sa fie Pool ca sa nu mai avem discutii !
@Andu_RacE: Cand ai timp si chef, putem vorbi in legatura cu site`ul asta ! @drifter01: Da, un e30, dar grafica nu prea e cne stie ce, ai puteai sa o dai 1 pik mai high :D si rotile spate stau aiurea raw asa.. |
Quote:
datimi si mie plz decaluri:X:X:D:D |
Quote:
|
apropo...nu este un convertor cu care sa poti pune masinile si mai ales motoarele de la 2.3.0 la 2.2.1 MWM??:(
Sau de unde as putea lua cat mai multe masini si motoare pt versiunea MWM 2.2.1 ??? Va rog ajutatma:(( |
Quote:
EDIT: UITE AICI LINKU ! DA ESTE LA FEL DE STABIL :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning