![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
Sau sa inteleg ca ai postat pentru + 1 si sa ne arati tu ca esti mai destept .. Se pare ca nu esti nici pe departe si daca mai comentezi ceva iti dau raport la post sa fie clar ! |
Quote:
|
Here we go again... :pissed:
Mai oameni buni,"incepatori" in ale SLRR-ului ,tutoriale cum sa modati acest joc gasiti pe GOM sau cu un simplu search pe necunoscutul motor de cautare google.ro ... chiar de curiozitate am scris pe google "how to add cars to slrr" si guess what...he has the answer normal ca daca scrii in romana ai sanse minime sa gasesti Oricum uitati aici tutorial...http://www.street-legal-mods.com/page.php?al=alias8774 (acuma sa nu incepeti ca nu stiti engleza) Si apropo @dcs.Mihai tu de ce sari asa? Radu +1 Capa' frumos...frumos ca de obicei... |
Gata, cred ca am invatat ,dar tot apare o problema ... deci pun masina in cars/racers apoi cand intru in joc dau load car ? take it .. si mi-o da dar nu are motoru` si nu imi da voie sa intru in magazin . Cu ce am gresit ?
|
2 Attachment(s)
Chevrolet TrailBlaze
iar pentru @dcs.Mihai: are pm.. am zis sa nu fac OffTopic.. si sa nu il mai supar :twisted: |
4 Attachment(s)
Low low low:oops: |
Quote:
e destul de joasa pt mine.. poate chiar prea joasa..:D dar e super!! High vs Low who'll win? |
deci baieti am vazut numai masini super de la pagina 246 unde am ramas :O deci ati avansat si mai mult :-? mi-a placut dacia aia albastra :-? pentru prima data :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pe drumurile noastre tu fara discutie, da` la altii... |
@Radu A.K.A. G.R.M. I love that car...my favorite car
Frumos si Trailblaizer-ul bogdan... |
frumos frumos.dar cum faceti sa le lasati asa jos?
|
Salut , am intampinat o problema , iau o masina de pe gom-team si o bag in cars/racers .. ok si cand intru in joc trebuie sa dau load cars? dar nu e nici o masina acolo , imi apare o lista goala .. ce este de facut? sau nu se baga masinile asa?
Presupun ca nu o sa ma bage nimeni in seama , dar imi incerc norocul :evil: |
Eu am o problema asemanatoare...am masinile la load car ..aleg masina dar daca vreau sa dau test drive nu merge pentru ca nu are motor ... si nici in magazinul de piese nu pot intra . De ce ? trebuie sa bag motoare in folderul "parts" ?
Am luat skylinu` lu capa` . dar nu are motor . Ce sa fac ? |
Quote:
Quote:
cred ca e primul 4x4 mai reusit al meu.. eu "o ard" pe japoneze ;) dupa ce o sa bag windows nou.. o sa incep altele.. da' tre' sa ma apuc si de inv.. deci, o sa va las pe voi. Baieti: bafta la tunat si modelat ;) @dcs.Mihai - masinile se pun in : X:\Game Folder\cars\racers trebuie sa ai un folder si un fisier cu extensia ".RPK" daca ai 2.3.0 LE cumperi sasiu, si daca ai 2.2.1 -mwm & le- le cumperi din shop\vehicle @Geosh - pentru ca: 1. trebuie sa faci o cariera -ca e normal sa fie inchis tot pe acolo, daca "joci" la Load Cars- 2. iti trebuie Slrr editor -care e pe gom team, dar care necesita net frame work 2.0 at least- si "editezi" fiecare masina, pentru a putea pune orice motor.. dupa preferinta* off: daca vorbiti frumos si va mai si interesati, o sa va "sara" lumea in ajutor.. @..::AnDy007::.. sunt unele arcuri care au deja 6.5' sau 6, si mai sunt altele full adjustable, ceea ce vorbeste de la sine. toate astea sunt intr'un pack. Ex: TrailBlazerul meu are 9.5' arcurile 8) |
Baieti, va rog si eu frumos.
Nu aveti un porsche.. nu conteaza 996/911 nu ma intereseaza daca poate fi facuta DTM sau orice alt mod, dar masina sa aiba un volan OEM (Original)de porsche. Ma intereseaza ca as vrea sa pun pe un vw mk5. A..sa fie drept :lol: Multumesc anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning