![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Mda..mai pun si io una vreau niste comenturi indrumatoare :D
|
masina e ok , dar trebuia sa lasi grila originala de bmw , parerea mea .... bg e foarte frumos .. eu cred k foarte bine realizata ....hai noroc
|
Quote:
masina lui Patrick are multe greseli :oops: . desprea care bg vb ? de zici ca este foarte frumos :lol: io nu vad nici un bg modificat :x |
Quote:
|
Quote:
@ reme: mie imi place per total. separat, nu imi place cum da bara fata comparativ cu restul masinii. si pragul de lambo (parca) nu prea se asorteaza frumos cu bara fata de porsche:( |
2 Attachment(s)
e46........
|
Quote:
|
intercoolerul este stramb rau de tot...pragul de alta culoare...capota se ridica cu tot cu spoilerul fata??...;)
|
1 Attachment(s)
originalu e mai sus ... pls comment
|
Pai.. din original nu mai este nimic,nimic.. doar farurile si stopurile seamana de e46.. in rest totu e altfel...
P.S. Chrysler e46 sau BMW 300c ?.. kitch orice ar fi.. :-) |
fara suparare l33loo da ai facut ca aia de la sectiunea kitch tuning de pun spoilere si single cu m3 pe dacii
|
@leeloo: cea mai sexy masina de pe tot forumul. grila scuza'ma dar este de tot rahatul. sa zicem ca nu sunt toate piesele copiate de pe un 300c. sa zicem ca sunt de bmw. dar totusi, uite'te la roata spate. ori e pneul extrem de luminos ori ai uitat tu sa acoperi greseala? pe spoilerul spate se reflecta de 4 ori acelasi lucru, ramasesi fara material?:lol: pe reflexia masinii (acel mr2) se observa si pe lateral cum ai tras de el (sau ai folosit clone tool de prea multe ori sau c/p de mai multe ori. per total, noob chop:P
|
Quote:
de capota chiar am uitat...:rolleyes2 |
bun bun bun .... ms pt commenturi .... a mea e kish , noob chop da astea-s advanced cred nuh ( https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate/page-39.html lista cu exemple poate continua la infinit doar cu materiale de pe 4t ) ,,,,, thoamne
|
jur ca nu inteleg care e legatura? daca sa zicem esti mai bun decat 90%din noobi, sa iti fac statuie si sa o pun deasupra patului sa te visez noaptea? ai lucrari foarte bune uneori, dar daca o mai si dai pe langa eu ce sa iti fac? ai postat la comentarii, s'a comentat. si asta e adevarul-nu este o lucrare prea buna. nu cred ca cineva pana acum a postat masinile facute la repezeala pentru acea sectiune la sectiunea comentarii incat sa le fie masinile lor comentate.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta este bmwu meu pt challange :-)
|
L33L00 ... la executie nu sunt prea multe greseli ... aerisirea (din spoiler) mica din dreapta e mai mare decat cea din stanga ... si a mai zis cineva in spate despre niste reflexii ... cam astea ar fi problemele legate de "mana de lucru" ... din pacate combinatia elementelor de caroserie ale unui bmw si unui chrysler este o uriasa greseala ...
Nubyan ... pe langa roata spate se mai vede fosta caroserie ... in gurile spoilerului se distinge o culoare abastra ... reflexii ireale ... |
Nubyan, aripa fata taie un pic pneul si Angel Eyes din dreapta sunt strambi!
|
2 Attachment(s)
Nu e chiar gata .. Comment , vreau sa iasa ceva de calitate :!:
|
Priza de aer deasupra motorului e stramba :shock: si negrul ala e un pic cam mat...aaaa la jante puteai sa maresti contrastul, se vad cam nasol asa :roll:
|
Quote:
|
http://static.pagenstecher.de/upload...85311-6097.jpg
De pe siteul asta cu donors .. Alte pareri despre masina? :rolleyes2 |
Quote:
pacat k stii sa lucrezi in photoshop...k in rest e ORIBIL .....e un bmw lulule..... e prea bling pentru un bmw |
2 Attachment(s)
imi pun opera d arta :D
|
@patryck : maina pare bunicica ....carbonul este ireal si cam negru . jantele sunt cam luminate . si aia pe spate ovala . plasa are cam putine umbre .
|
@Patryck : Foarte bine...continua sa te rezumi la chestii minore pana te obisnuiesti cu PS`ul,e foarte bine,bravo :)
OFF: Pagina asta ma sperie :) |
1 Attachment(s)
update.....
|
2 Attachment(s)
:lol: e cam gata .. wideul de la spate nu vreau sa fie lucios in caz de ziceti sa fac c/p ! Comment , iar maine cel mai probabil vin cu un bravo remodelat :oops:
|
@patryck , dar de ce lasi geamurile asa ? putin tuning , dar bun ! asta conteaza ....666 :-ss :((
|
2 Attachment(s)
Logan ultima masina ce parere aveti jantele in poza a 2a sunt brush ...
|
Ce cauta reflexii de copac pe carbon cand masina e in studio?
|
eu ma intreb ce cauta relexii de munte pe lateral. la jante ce e brush? doar ai dat cu pensula intre spite:) teava intercoolerului din planul departat este plata.
|
Masina asa per asamblu e misto cat de cat....
da ai zis o minciuna f. gogonata si anume ca jentile sunt brush :lol: :lol: |
poate a dat cu smudge la jante de lea unit spitele ...poate asta vrea sa zica :-?? ...si oglinda aia e micaa :)
|
Quote:
|
Sper ca asa e...desii trebuia sa scrie WIP :roll:, el stie...:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Fiat punto stiu k e naspa da....:oops: ...am incerat.....deocamdata atata stiu .. :rolleyes2
|
george_fufly : sa-mi arati donorul jantelor din poza spate ! Masina e ... ciudata, inteleg ca esti incepator, sfatul meu e sa te limitezi la lucruri SIMPLE.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning