Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

Psycho 09-09-09 21:02

Re: Constanta - Accidente

am trecut si eu pe langa accident .. destul de grav ... pagube materiale .. destul de mari ;) ..

fe_billy92 10-09-09 01:42

Cunoaste cineva posesoara unui Renault Megane Sedan cu nr de inmatriculare: B 72 XXA. A lovit in parcare cordoba unui prieten. Din spusele martorilor, s-a dat jos din masina, s-a uitat daca a lovit-o rau....si a plecat fara sa lase nici macar un numar. Cordoba nu are lovitura mare, mai mult vopseaua luata, dar e vorba de ,,gest".

CT18NRG 10-09-09 04:58

vladutz am trecut si eu pe acolo . a fost fara victime deci nu m`am oprit sa ma uit :D eu nu fac decat morti descarcerari sau chestii funny :D

Drako4Life 10-09-09 16:05

Azi in jurul orei 15:30 pe Aurel Vlaicu, ceva mai sus de Metro un Fiat Bravo modelul vechi, albastru, ceva tuning, partea stanga fata plesnita rau, roata intr-o parte, si un Mercedes C-class modelul anterior, gri, partea dreapta sfaramata, airbaguri sarite...daca stie cineva ceva mai in amanunt, victime etc.?

DaddY' 10-09-09 16:08

stau chiar in zona ... dar nu s-a auzit galagie :)) ... in zona asta sunt cam dese accidentele ... intersectia aia este blestemata :) ...

DarkJEDI 10-09-09 16:16

avea numere de constanta fiatu sau de bulgaria?

Drako4Life 10-09-09 21:22

bulgaria, am mai trecut si pe la 19:30 si au disparut ambele masini, ori nu le-am vazut eu :)

Psycho 11-09-09 01:37

despre accidentul de pe varianta am auzit .. nu s-a lasat cu victime dar , cu victime s-a lasat un alt accident in zona spitalului militar de pe mamaia , un accident soldat cu o victima si pagube materiale.

Accidentul a fost intre o baba vitezomana care a crezut ca poate trece inaintea unui motor in blana , lucru care s-a dovedit fals , motorul a cazut pe o parte crash pad fisurat , carena + oglinda care s-a mulat pe baba, si baba mici contuzii si vanatai ;)

alecx15 11-09-09 13:33

am si eu o intrebare la baietii de pe forum!ca orice om vara merg si eu la mare,anul asta am stat in constanta la un apartament in tomis 3 pe soveja!sau ceva de genu!am iesit si eu in decurs de 1 sapt seara in tomis 2 ca acolo am inteles ca e miscarea!m-am dat cu baietii la semafoare da nimik special in afara de baiatul cu RGL care m-a facut!avea un porche turbo 911 dak nu ma insel!restu baietanilor de pe forum unde va ascundeti in cluburi?ca nu am vazut nimic tuning!ma asteptam la altceva de la CT

DaddY' 11-09-09 13:41

stai tu chill alecx ... galagia este in alta parte ... data viitoare cand vi la cta ... intereseaza-te mai bn ... :D ...

CT18NRG 11-09-09 14:34

pe tomis ?:P maxim o blonda prinzi =)) cu km multi la bord cel mai probabil :))

alecx15 11-09-09 14:37

=)) adica numai pzdle ies acolo de asta ma miram eu de ce sunt putin barbati la volan in CT =)) ce tantalau sunt my bad

D_M_X 11-09-09 17:38

Quote:

Originally Posted by alecx15 (Post 2630839)
=)) adica numai pzdle ies acolo de asta ma miram eu de ce sunt putin barbati la volan in CT =)) ce tantalau sunt my bad

:) toarna-ti cenusa-n cap acum

X-Ray-Eyes 11-09-09 18:37

Quote:

Originally Posted by alecx15 (Post 2630643)
m-am dat cu baietii la semafoare da nimik special in afara de baiatul cu RGL care m-a facut!avea un porche turbo 911 dak nu ma insel!restu baietanilor de pe forum unde va ascundeti in cluburi?ca nu am vazut nimic tuning!ma asteptam la altceva de la CT

Te inseli ... 911 Turbo este alt model ... Iar haosul nu se face la semafor ... acolo fac haos "vitejii" pe care ii vezi la stirile de la ora 5.

79BYG 11-09-09 20:18

korect !!!!

All times are GMT +2. The time now is 01:38.

- Copyright 2026 4Tuning