![]() |
|
Re: Diverse discutii
haidi mah.......fight 4 our rights.......to stand up this comunity...am vorbit cand trebuia sa tac ;-)
|
...si atunci de ce ai mai postat ?! :-?
|
Quote:
|
Quote:
2. Credeam ca aici se face ceva constructiv pentru comunitate! 3. Atunci cand dai edit unui post mai atentioneaza pe acel cineva sa aiba grija la limbaj! |
bah..am zis cand vin sa nu mai gasesc prob si discutii..si acum..iar???
offfff...... |
Quote:
2. Facem si ceva constructiv, in data de avem cu cine :evil: 3. La postu ala de care vorbesti am facut un `edit` ptr ca era o jignire pe fata, l-am conturat putin(postul)..i-am dat o forma mai placuta de citit. |
Cam liniste azi pe forum la Ploiesti!
Ce facetzi fratzilor, dormitzi? |
bha nu dormim deloc ;)
acum am vazut mesajul bonule....oricum nu puteam sa facem poze ca nu aveam trepied ;) data viitoare sa anunte si el mai devreme... |
Am facut eu cateva poze fara trepied si au iesit dragutze.
Le pun diseara pe forum. Pana vineri cred ca nu ne mai vedem dragilor fiindca ziua sunt la munca si seara n-o sa ies ca am examen si tre sa invatz... :( |
la asta m`am gandit si je azi.....sa stau toata ziua in ksa:(/...cu economia in mana....sa fac ceva pe ea:(
|
da totushi`..sa pui pozele alea :)....bha da ce drq a fost linishtea asta toata ziua pe forum?...
|
cam e sesiune ptr toata lumea ... probabil daia e mai liniste
|
si kt e sesiune nu ia nimeni o pauza de la invatzat??
|
cine invata mah ?:))
|
toata lumea...nu vezi ce linishtea drq e pe forum!!...bine..pe la ora asta presupun k unii mai sunt si afara:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning