![]() |
|
Re: Kitsch Tuning .... part 2
1 Attachment(s)
sfsdfsdfsdfsdfs - 530 d :lol:
|
Quote:
pffff moshule ..daca te uiti bine...pe bara aia de portbagaj e un eleron...pentru gandaci probabil..sau pentru machete, nu stiu.. ;))) |
Poate era poate nu...dar inspamantator uni la ce sunt capabili...
http://spynet.ru/auto/12453-iz-govna...a-44-foto.html |
unii oameni sunt chiar amarati,ne-am gasit noi sa radem de ei ???hay sa radem de oamenii care chiar sunt prosti,nu de unul care e amarat de nu stie sa bea apa,dar vrea sa isi faca si el un tuning...
|
Quote:
e urata cu spume frate...unii chiar nu au minte sau au un simt al esteticului al naibii de deformat :(....a vrut sa el copieze pe indianul ala de pe discovery cred :)) |
TOBA... noi radem de prostia unora..care isi arunca banii(aia putin) pe niste lucruri de toata jena...
|
mie nu imi merge link-ul ala pus de Hexer
puneti si voi 2 poze va rog frumos jmechera ideea la BMW 5 ala,cu 2 esapamente,unul sus,unul jos :D |
Eu il felicit pentru ceea ce a facut dintr-un morman de fiare ... nu a iesit masina perfecta ca design .. dar in mare parte imi place .
|
Quote:
asta si scrie acolo : "Noul design pt Mercedes Benz CL65 AMG BiTurbo Limited Edition - cu mainile sale" |
puneti si voi 2-3 poze aici,va rog eu mult de tot,ca mie nu imi merge link-ul !!
|
|
a mai fost pusa ...
|
Vaaaii,scalambatura de masina !!
Intr-adevar,transformarea e uimitoare,si cat de bine arata produsul finit (lucratura),dar masina ca aspect si ca design...chiar nu m-as urca in asa ceva,si in primul rand pentru ca botul e urat RAU si in al doilea rand pentru ca jantele sunt prea mari.Masina categoric nu e pe gustul meu,si cred ca defapt nu e pe gustul nimanui (in afara de designer,sau ce o fi fost ala de a comis-o) |
nu cred k era necesar sa postezi aelasi lucru la 2 topicuri dar ma rog. Cat despre masina, teoretic nu e kitch, exagerata da, dar nu kitch.
|
Quote:
Ramanand pe aceiasi frecventa este si la noi in oras un 5ar cu 2 evacuari...o plasa de aia de prins muste pe spoiler...taiata cu clestele pentru garduri vii si 2 tzipsuri :)...2 modele diferite...2 grosimi diferite...unu mai sus si unu mai jos =))...si ala e de rasu c*u*c*u*l*u*i :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning