![]() |
|
Re: Live for Speed
A fost ok pentru prima organizare, probabil pe la a 3-a etapa o sa fie tzipla :)
terminati cu Sidesmoke si S tuning ca e o porcarie, tre sa ne distram, nu conteaza cine castiga, au fost cateva runde foarte tari. Au fost cativa care chiar m-au surprins, care s-au dat foarte bine. De fapt majoritatea mai putin ezel, s-au dat foarte bine, dar ezel e incepator. Singuru care s-a ofticat si mi-a luat tot chefu a fost booster despre care n-am cuvinte. Asemenea comportamente ar trebui evitate + banate. Cand mai vreti sa facem ,mai facem , mie mi-a placut foarte mult, a fost foarte misto :D la mai multe !!!!!!!! |
Inafara de drifterGT, toti, niste frustrati. Fara misto...(Stuning)
Vorbesc de faptul, ca toti, care mai de care mai tare in gura, ca face ca drege, etc... |
sa fim seriosi aproape toti (inafara de cei din S-Tuning) au vazut ca DrifterGT ma impins in parapet:hahano::anger:
|
Quote:
inainte sa scri si sa postezi ceva gadeste de doua ori |
Quote:
|
las-o asa.. ca incepe cearta si aici.
Tot timpul la "evenimente" de genul o sa fie unul care nu ii convine nimic. |
Quote:
PS: Vezi că eu eram cu RHD şi nu te-am văzut prin stānga, scuze. PS2: Te-am bătut de ţi-au sărit gumele :weee:. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Enumera-i pe cei care te-a surprins evlsantos:lol::eyebrow:
|
1 Attachment(s)
O echipa care pana acum eram 2-3 si acum am ajuns la 12 membri :).
Laur/S-Tuning Westiee/S-Tuning Mihay/S-Tuning Bine ati venit si cadou un wallpaper S-Tuning. |
1 Attachment(s)
Un nou membru cu numarul #.13 s-a alaturat echipei S-Tuning!
Raul/S-Tuning, bine ai venit ! |
ma scuzati ca ma bag si eu ca musca` dar ati cumparat licentele pt joc? ca vreau si eu sa-l joc dar nu prea stiu cum sa deblochez alte masini si toate cele...va rog sa-mi spuneti si mie ce si cum... va multumesc anticipat!
|
Quote:
|
:bat::|
Quote:
|
Quote:
Să stii că nu le dau bani că au intrat in team ;). |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |