![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Inca un club cu renume la Valcea. Felicitari pt Cosmin si Tibi
|
Tin sa aduc si eu sincere felicitari celor 2 temerari care au pus bazele unei noi filiale Anonymous in Romania si mai ales ca au facuto in valcea.Sincere Felicitari va transmite ShadowS Racing Team
|
Quote:
|
bun...atunci noilor membrii..e bine formulat acum?:D?
|
@yg.alex - nu inteleg de ce nu ar fii filiala, adica sunt singurii din valcea din clubul ala si nu e considerata filiala? Si cand ies seara la un suc se duc in alt oras sa stea cu fratii de club?:???: Acum e treaba lor ce fac ,dar m-i se pare aiurea :rolleyes2 ........ biela mea...... hai cu legalelelelelele:twisted:
|
din cate am auzit aseara baietii s-au inscris la Bucuresti, nu au facut filiala in Valcea :)
|
nu mai conteaza daca e filiala sau nu...conteaza ca sunt pasionati si au ales asa...multa bafta lor
|
Nu e filiala. Povestea e mai lunga, plina de peripetii:)) oricum pt mai multe detalii vorbim oricand LIVE pe bulevard, sau prin oriunde in frumosul nostru oras-RM VALCEA :). Si in final, cum le-am sp si multor baieti din Midnight de ex, nu conteaza ce scrie pe parasolaru ala, ci omul in sine.
|
Felicitari. Sper sa se faca ceva acum ca sunt 3 cluburi in Valcea....astept legale ceva...
|
Hai ca sunt doctor docent in gramatica...."pe bulevard, sau prin oriunde in frumosul nostru oras"=)))))
|
LA 21.00 PE BULEVARD ?
|
Quote:
|
Nu mai vin, am inteles ca ploua in Valcea...:sad:
|
sunati-ma si pe mine daca va vedeti , pls :D
|
aveti grija e ploaie de-aia acida cu cenusa :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning