![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Facem precizarea că toate radarele noi DIN TARA au în componenţă cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z, toate masinile sunt Logan MCV.
B 18 ZCK B 18 ZCA B 18 ZBU B 18 ZBW B 18 ZCI B 18 ZCJ B18 ZBZ B18 ZBS B 18 ZCN B 18 ZCH B 18 ZBV B 18 ZCF |
Nu toate incep cu litera Z. Am vazut unul in cluj si unul pe la buzau si aveau B 18 Yxx
|
Quote:
|
ce importanta au numerele astea..cand noile radare sunt doar pe loganuri mcv cu politia inscriptionate pe ele...???!! sau sunt si pe loganuri civile?
|
astea noi numai pe MCV...oricum te iau de la 1,5 km asa ca nu prea le poti vedea numarul inainte :)
|
Quote:
|
Sa nu apunce sa ne opreasca pe niciunu! Singura salvare ramane statia :wave:
|
Salutari la toti .Nu va e dor de mine?
|
nu...ar trebui?
|
adi, fa ti aparitia si prin piatra, nu numai pe forum :D
|
Prieteni. Situatia e usor rezolvabila, zic eu :). Se merge cu detector + statie cb sau se merge cu detector (preferabil) + autostopist. Cum adica? Se ia una bucata autostopist de pe marginea drumului, se aseaza pe scaunul din dreapta si ii puneti binoclu in mana. Il sugerati ca drumul este gratuit atat timp cat "scaneaza" de radare drumul. Simple as that :))
|
chestia frumoasa e alta: 2 amici de ai mei din bucuresti au prins cu detectoarele vechi, noile radare si au scapat fara amenda. intrebarea e: oare mananca ei kk sau cei care spun ca nu pot fi detectate?????????
|
Oameni buni...sunt tot in banda K...sunt D E T E C T A B I L E!...e mult de explicat...mai simplu va spun sa intrati pe forum la s o f t p e d i a si sa citit ultimele 20 pagini. Va convingeti imediat care e principiul de functionare si de unde vine faza cu "nedetectabil"...merg pe principiul speedphoto, asta inseamna ca le vezi cand deja e prea tarziu...dar daca tu esti la la 2km departare de el...si radarul se deschide la unu din fata ta...tie o sa iti apara pe detector ceva urme de semna...foarte slab dar o sa iti apara...try 2 chill...nu stim exact ce si cum. Momentan instiintarea e data sa mearga cu el tot timpul deschis...dar dupa ce se invata gaborii cu ele o sa mearga in stand by ;)...de asta prietenii tai au scapat...ca nu era in stand by...era in full on...dar putina rabdare si daca nu mergeti voi cu morcovu pana'n dinti cand o mai calcati prin sate (voi adica si eu)...
|
oricum o sa mearga cam in acelasi fel ca si pana acum: o calci, te ia si dupa aia incepe datu la pace, care deobicei e mai ieftin k amenda :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning