Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

VaLeX 28-02-10 23:03

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Facem precizarea că toate radarele noi DIN TARA au în componenţă cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z, toate masinile sunt Logan MCV.

B 18 ZCK
B 18 ZCA
B 18 ZBU
B 18 ZBW
B 18 ZCI
B 18 ZCJ
B18 ZBZ
B18 ZBS
B 18 ZCN
B 18 ZCH
B 18 ZBV
B 18 ZCF

Dooku 04-03-10 21:27

Nu toate incep cu litera Z. Am vazut unul in cluj si unul pe la buzau si aveau B 18 Yxx

VaLeX 04-03-10 21:40

Quote:

Originally Posted by Dooku (Post 3147853)
Nu toate incep cu litera Z. Am vazut unul in cluj si unul pe la buzau si aveau B 18 Yxx

Alea sunt valabile pentru Bucuresti , am uitat sa precizez.

buddy_lexx 04-03-10 21:41

ce importanta au numerele astea..cand noile radare sunt doar pe loganuri mcv cu politia inscriptionate pe ele...???!! sau sunt si pe loganuri civile?

Dooku 04-03-10 21:42

astea noi numai pe MCV...oricum te iau de la 1,5 km asa ca nu prea le poti vedea numarul inainte :)

buddy_lexx 04-03-10 21:50

Quote:

Originally Posted by Dooku (Post 3147938)
astea noi numai pe MCV...oricum te iau de la 1,5 km asa ca nu prea le poti vedea numarul inainte :)

ai timp sa `l si inveti cand te trage pe dreapta :)))))) glumeam..:P

Dooku 04-03-10 21:53

Sa nu apunce sa ne opreasca pe niciunu! Singura salvare ramane statia :wave:

ady_lkw 04-03-10 22:48

Salutari la toti .Nu va e dor de mine?

racerul_vasile 05-03-10 07:42

nu...ar trebui?

razvan1485 05-03-10 08:42

adi, fa ti aparitia si prin piatra, nu numai pe forum :D

morpheusmaster 05-03-10 11:32

Prieteni. Situatia e usor rezolvabila, zic eu :). Se merge cu detector + statie cb sau se merge cu detector (preferabil) + autostopist. Cum adica? Se ia una bucata autostopist de pe marginea drumului, se aseaza pe scaunul din dreapta si ii puneti binoclu in mana. Il sugerati ca drumul este gratuit atat timp cat "scaneaza" de radare drumul. Simple as that :))

razvan1485 05-03-10 11:51

chestia frumoasa e alta: 2 amici de ai mei din bucuresti au prins cu detectoarele vechi, noile radare si au scapat fara amenda. intrebarea e: oare mananca ei kk sau cei care spun ca nu pot fi detectate?????????

morpheusmaster 05-03-10 12:01

Oameni buni...sunt tot in banda K...sunt D E T E C T A B I L E!...e mult de explicat...mai simplu va spun sa intrati pe forum la s o f t p e d i a si sa citit ultimele 20 pagini. Va convingeti imediat care e principiul de functionare si de unde vine faza cu "nedetectabil"...merg pe principiul speedphoto, asta inseamna ca le vezi cand deja e prea tarziu...dar daca tu esti la la 2km departare de el...si radarul se deschide la unu din fata ta...tie o sa iti apara pe detector ceva urme de semna...foarte slab dar o sa iti apara...try 2 chill...nu stim exact ce si cum. Momentan instiintarea e data sa mearga cu el tot timpul deschis...dar dupa ce se invata gaborii cu ele o sa mearga in stand by ;)...de asta prietenii tai au scapat...ca nu era in stand by...era in full on...dar putina rabdare si daca nu mergeti voi cu morcovu pana'n dinti cand o mai calcati prin sate (voi adica si eu)...

razvan1485 05-03-10 12:08

oricum o sa mearga cam in acelasi fel ca si pana acum: o calci, te ia si dupa aia incepe datu la pace, care deobicei e mai ieftin k amenda :D

morpheusmaster 05-03-10 12:10

Quote:

Originally Posted by razvan1485 (Post 3149421)
oricum o sa mearga cam in acelasi fel ca si pana acum: o calci, te ia si dupa aia incepe datu la pace, care deobicei e mai ieftin k amenda :D

Nai cum sa o dai la pace cu ei pe radarele astea noi...inregistrarea nu poate fi stearsa...se consemneaza prin GPS pozitia & stuff...e de kko...serios. Si hai...ziua ca ziua...ca il vezi, il mai auzi...sa zicem...dar noaptea ce faci? Cand is satele goale...o calci...si deodata nino nino...

All times are GMT +2. The time now is 04:05.

- Copyright 2026 4Tuning