![]() |
|
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
un sfat e oricand binevenit mai sasha..;) hai ca nu vreau sa intru in polemici cu iz de disputa apoi..hai tschuss
|
Alooo !!! Topicu' se numeste Poze cu prietenele, amicele voastre, nu Discutii culinare!
|
5 Attachment(s)
Quote:
Cea mai faina fata se vede nashpa :( din cauza ca telefonu face poze de kko cand nu are luminozitate + ca mai era si noapte ;) |
Re: Poze cu prietenele, amicele voastre
care zici tu ca e cea mai faina fata ??? mie cea in alb de pe masa de biliard imi place. apropo...unde e masa aia de biliard??? in sufragerie??? k vad acolo o vitrina cu bibelouri in ea :lol:
|
Mie imi place "chestia" in negru din fatza paharelor....cum am o afinitate pt roscate....spun doar nice....very nice dar pare old 4 me
|
aici nu e site de matrimoniale...! cum adica pare old? a zis ea ca ar vrea sa se casatoreasca cu tine? sau ce. nu te supara pe mine pe bune dar, poti admira si poti comenta dar e destul de aberant ce ai spus mai sus dextor. SI daca era buna pentru tine....ce puteai sa faci? nimic doar nu crezi ca ti-o da fast racer sonik. mai ziceam daca era din orasul tau :)
|
dexter nu dextor a zis doar ca pare mai "old" decat el, mai mult de 20 de ani, si nu a zis de casatorie nimic, deci nu stiu de unde ai scos-o tu pe asta cu casatoria. si ce t-i se pare asa de aberant ca nu este cu el din acelasi oras? yo am cunoscut pe net o tipa de la cateva sute de km fata de mine, si ne-am intalnit si am fost impreuna........deci ?????? (no offence):lol: :lol: :lol:
|
Nu am zis ca aici e la matrimoniale....mi-am exprimat pc de vedere mai altfel.Oricum scz daca am suparat pe cineva.
|
ma aci la tastatura sigur prindeti femei=)))))))))))))))))
|
Quote:
hai ... bagatz poze cu fomei ! :D |
nici un fresh nimik .. nu se mai afirma nimeni cu nimik :( ... Moxxule .. ce faci tata shomezi ?
|
4 Attachment(s)
ma afisez eu cu iubirea mea... mai vreti, mai pun...
|
pare a fi un copilash..nush dc :-) e simpatica oricum
la gard acolo mishto :twisted: |
frate e draguta foc fata ... nu ne spui si noua cum o cheama :)
|
adriana ;)
2 saptamani fac azi cu ea... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning