Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

sponsoru 19-09-06 22:37

Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE

un sfat e oricand binevenit mai sasha..;) hai ca nu vreau sa intru in polemici cu iz de disputa apoi..hai tschuss

Gabi 19-09-06 22:42

Alooo !!! Topicu' se numeste Poze cu prietenele, amicele voastre, nu Discutii culinare!

F.R.Sonic 22-09-06 00:00

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 560128)
Alooo !!! Topicu' se numeste Poze cu prietenele, amicele voastre, nu Discutii culinare!

Poze mai decente...cu niste amice din HD
Cea mai faina fata se vede nashpa :( din cauza ca telefonu face poze de kko cand nu are luminozitate + ca mai era si noapte ;)

Bmw_Rulllzzz 22-09-06 16:46

Re: Poze cu prietenele, amicele voastre

care zici tu ca e cea mai faina fata ??? mie cea in alb de pe masa de biliard imi place. apropo...unde e masa aia de biliard??? in sufragerie??? k vad acolo o vitrina cu bibelouri in ea :lol:

dexter_20 22-09-06 17:27

Mie imi place "chestia" in negru din fatza paharelor....cum am o afinitate pt roscate....spun doar nice....very nice dar pare old 4 me

Piry 22-09-06 20:18

aici nu e site de matrimoniale...! cum adica pare old? a zis ea ca ar vrea sa se casatoreasca cu tine? sau ce. nu te supara pe mine pe bune dar, poti admira si poti comenta dar e destul de aberant ce ai spus mai sus dextor. SI daca era buna pentru tine....ce puteai sa faci? nimic doar nu crezi ca ti-o da fast racer sonik. mai ziceam daca era din orasul tau :)

Bmw_Rulllzzz 22-09-06 20:47

dexter nu dextor a zis doar ca pare mai "old" decat el, mai mult de 20 de ani, si nu a zis de casatorie nimic, deci nu stiu de unde ai scos-o tu pe asta cu casatoria. si ce t-i se pare asa de aberant ca nu este cu el din acelasi oras? yo am cunoscut pe net o tipa de la cateva sute de km fata de mine, si ne-am intalnit si am fost impreuna........deci ?????? (no offence):lol: :lol: :lol:

dexter_20 22-09-06 20:55

Nu am zis ca aici e la matrimoniale....mi-am exprimat pc de vedere mai altfel.Oricum scz daca am suparat pe cineva.

DaNuTzU' 23-09-06 01:02

ma aci la tastatura sigur prindeti femei=)))))))))))))))))

Mustang 23-09-06 07:08

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 561705)
ma aci la tastatura sigur prindeti femei=)))))))))))))))))

de picioare :)
hai ... bagatz poze cu fomei ! :D

Psycho 23-09-06 17:03

nici un fresh nimik .. nu se mai afirma nimeni cu nimik :( ... Moxxule .. ce faci tata shomezi ?

momo 23-09-06 18:34

4 Attachment(s)
ma afisez eu cu iubirea mea... mai vreti, mai pun...

Eugen_TL 23-09-06 19:34

pare a fi un copilash..nush dc :-) e simpatica oricum

la gard acolo mishto :twisted:

EMaiL 24-09-06 07:20

frate e draguta foc fata ... nu ne spui si noua cum o cheama :)

momo 24-09-06 11:05

adriana ;)
2 saptamani fac azi cu ea... :D

All times are GMT +2. The time now is 03:45.

- Copyright 2026 4Tuning